Facebook Pixel ΑΕΚ - Δημήτρης Μελισσανίδης: Τρόμαξε την Ελλάδα η ΑΕΚ - Κλείνε νέα τεράστια μεταγραφή ο Μελισσανίδης - Παίκτης από κορυφαίο πρωτάθλημα!
| 2023-08-16 10:00:00

Τρόμαξε την Ελλάδα η ΑΕΚ - Νέα τεράστια μεταγραφή ο Μελισσανίδης - Παίκτης από κορυφαίο πρωτάθλημα!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Τρόμαξε την Ελλάδα η ΑΕΚ - Νέα τεράστια μεταγραφή ο Μελισσανίδης - Παίκτης από κορυφαίο πρωτάθλημα!

Πώς θα την αντιμετωπίσουν ΠΑΟ, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ; Η Ένωση έμοιαζε ασταμάτητη παίζοντας στο... ρελαντί απέναντι στην Ντιναμό και ο Αλμέιδα σε συνεννόηση με την διοίκηση, ετοιμάζονται για την τελευταία κίνηση, που θα "απογειώσει" το ρόστερ. Ο λόγος που υπήρξε καθυστέρηση και το ρίσκο που ανέλαβε ο Αργεντινός κόουτς!

Εντυπωσιακή ήταν η χθεσινή ημέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς ο Παναθηναϊκός με την επική πρόκριση στα πέναλτι απέναντι στη Μαρσέιγ πέρασε στα πλέι οφ του Champions League όπου θα αντιμετωπίσει την Μπράγκα, ενώ η ΑΕΚ θα χρειαστεί να κάνει τέσσερα 24ωρα υπομονή.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα παρότι χρειάστηκε ένα ημίχρονο για να βρει ρυθμό στην Κροατία και παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, όχι μόνο κατάφερε να μείνει όρθια στο Ζάγκρεμ, αλλά… ποδοπάτησε τόσο πολύ τη Ντιναμό, που το τελικό 1-2 μοιάζει φτωχό και η πρόκριση στο ματς του Σαββάτου στην OPAP Arena, κάτι παραπάνω από δεδομένη.

Οι Κιτρινόμαυροι με τις αλλαγές του Αργεντινού έφεραν τούμπα όλο το παιχνίδι, πέτυχαν τα δύο γκολ που ήθελαν για τη νίκη και αν ήταν λίγο πιο τυχεροί στο φινάλε, θα μπορούσαν να είχαν πετύχει άλλα δύο βάσει των ευκαιριών που δημιούργησαν κι έχασαν. Η Ένωση ειδικά στο τελευταίο 20λεπτο και με δεδομένο ότι βρισκόμαστε στα μέσα Αυγούστου και ότι έλειπαν οι Πόνσε, Γκατσίνοβιτς, αλλά και ότι είναι ανέτοιμοι βασικότατοι ποδοσφαιριστές της όπως ο Αραούχο και Πισάρο, έμοιαζε ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ.

Η ΑΕΚ είναι πλέον μία ομάδα που παίζει σύγχρονο και γρήγορο ποδόσφαιρο, με αυτοματισμούς, με τρεξίματα και με παίκτες που βγάζουν τρομερή ποιότητα με την μπάλα σε κάθε επαφή τους. Δεν γίνεται αντίπαλος προπονητής να είδε το παιχνίδι στο Ζάγκρεμπ και να μη τρόμαξε. Ακόμα και ο Παναθηναϊκός που πανηγύρισε μία τεράστια πρόκριση, δείχνει μία… σκάλα κάτω, ενώ Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ με δεδομένο ότι ακόμα ψάχνουν βασικά κομμάτι του ρόστερ τους, θα χρειαστούν τρομερές υπερβάσεις για να μπορέσουν να σταθούν δίπλα στην Ένωση και να είναι ανταγωνιστικοί. Μπορεί βέβαια να είναι ακόμα πολύ νωρίς, ωστόσο το πρωτάθλημα σε μία εβδομάδα σχεδόν ξεκινάει, ενώ ήδη όλοι έχουν παίξει πλέον παιχνίδια και στην Ευρώπη.

Η εμφάνιση πάντως της ΑΕΚ χαροποίησε και τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος αισθάνεται απόλυτα δικαιωμένος τόσο από την εμπιστοσύνη όσο και από την στήριξή του στον Αλμέιδα. Ο Αργεντινός ό.τι ζητάει το παίρνει και σίγουρα δεν είναι τυχαίο πως έχει καθυστερήσει και η τελευταία μεγάλη μεταγραφή.

Ο κόουτς έκρινε πριν από περίπου 20 ημέρες, πως δεν πρέπει να βιαστεί και να φέρει έναν στόπερ που δεν θα κάνει τη διαφορά στο ρόστερ, όπως θα ήταν για παράδειγμα ο Ααρούχο. Γι’ αυτό και ζήτησε να «παγώσει» το θέμα μέχρι τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, παρότι αναγνωρίζει και ο ίδιος πως υπάρχει πρόβλημα στα μετόπισθεν, όπως φάνηκε και στο Ζάγκρεμπ. Έχει εμπιστοσύνη όμως στους παίκτες του, ήταν σίγουρος πως μπορούν να τον οδηγήσουν στους ομίλους του Champions League οι υπάρχοντες και όταν βρεθεί ο… εκλεκτός να τον κλείσει.

Άλλωστε, μετά τις μεταγραφές των Πισάρο και Πόνσε, αλλά και την παραμονή του Πινέδα, ο Μελισσανίδης έχει υποσχεθεί μία ακόμα μεγάλη μεταγραφή. Αυτή θα είναι του στόπερ και πλέον με δεδομένο ότι η πρόκριση απέναντι στη Ντιναμό θα φέρει έξτρα χρήματα, αλλά και την ομάδα πιο κοντά στα… αστέρια, ο παίκτης που θα φέρουν θα είναι από το υψηλότερο επίπεδο, με παραστάσεις και αέρα από κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης!
 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Με 2 κινήσεις ο Αλμέιδα στέλνει την ΑΕΚ στα αστέρια - Τι έγινε στα αποδυτήρια - Απαράδεκτο λάθος στον πάγκο!


 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags