Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Μεταγραφή-αποκάλυψη ο ΠΑΟΚ - Κορυφαίο χαφ 1.5 εκατ. δίπλα σε Μεϊτέ - Αλλάζουν τα σχέδια του Λουτσέσκου
| 2023-08-25 23:00:00

Μεταγραφή-αποκάλυψη ο ΠΑΟΚ - Κορυφαίο χαφ 1.5 εκατ. δίπλα σε Μεϊτέ - Αλλάζουν τα σχέδια του Λουτσέσκου

του Λάζαρου Γεωργίδη
Μεταγραφή-αποκάλυψη ο ΠΑΟΚ - Κορυφαίο χαφ 1.5 εκατ. δίπλα σε Μεϊτέ - Αλλάζουν τα σχέδια του Λουτσέσκου

"Τρίβει τα χέρια" του ο Ρουμάνος, σούπερ ρόστερ ο Σαββίδης. Μετά τις ευρωπαϊκές προκρίσεις, ο Δικέφαλος κινήθηκε γρήγορα και παρά τις αποχωρήσεις βασικών του παικτών, κατάφερε να φτιάξει ένα εξαιρετικό ρόστερ. Με καλούς ξένους και Έλληνες που θα κάνουν την διαφορά!
 

ΠΑΟΚ: Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν όλοι στον Δικέφαλο μετά τη νίκη (και μάλιστα με ανατροπή!) επί της Χαρτς στη Σκωτία, καθώς αφενός η ομάδα απέκτησε σοβαρό προβάδισμα πρόκρισης αφετέρου απέδειξε ότι έχει χαρακτήρα και στα δύσκολα ο Ραζβάν Λουτσέσκου ξέρει πώς να συσπειρώσει τους παίκτες του.

Μάλιστα, το φετινό είναι ένα καλοκαίρι κάπως περίεργο για το κλαμπ, δεδομένου ότι από την ομάδα έφυγε στα μέσα του καλοκαιριού ο Ζοσέ Μπότο, δηλαδή ο άνθρωπος που ήταν υπεύθυνος για τις μεταγραφές της ομάδας.

Φυσικά ο ΠΑΟΚ δεν έμεινε ξεκρέμαστος, καθώς ο Γιώργος Σαββίδης με την ομάδα του έχουν αναλάβει το συγκεκριμένο πόστο, παρόλα αυτά είναι σαφές ότι υπήρξε μια αρρυθμία που ήταν ικανή αν μη τι άλλο να καθυστερήσει τις κινήσεις ενίσχυσης.

Παρόλα αυτά στον σύλλογο έχουν δείξει ανακλαστικά, καθώς στην ομάδα ήρθαν οι Εκόνγκ, Μπάμπα Ραχμάν, Οζντόεφ και Σαματά, ανανέωσε ο Μπράτον Τόμας και επέστρεψαν στο ρόστερ οι Τσιγγάρας και Βρακάς. Ενώ θα έρθει σίγουρα ένας εξτρέμ και ένας ακόμα χαφ - Τυπικά, δηλαδή η ομάδα θα έχει δύο λύσεις σε κάθε θέση.

Αυτό που συζητιέται στη Θεσσαλονίκη, όμως, είναι ότι υπάρχει ένα ζήτημα με τους χαφ στον Δικέφαλο, δεδομένου ότι στην ομάδα υπάρχουν οι Σβαμπα και Οζντόεφ και αναμένεται να προστεθεί ο Μεϊτέ. Ποιο είναι το κοινό γνώρισμα και των τριών; Ότι είναι ψηλά και βαριά κορμιά, κατ' επέκταση δεν μπορεί να στηρίζεται ο προπονητής τους πάνω τους για ολόκληρη σεζόν χωρίς να βγάλουν θεματάκια.

Για αυτό και υπάρχουν φωνές στη συμπρωτεύουσα που επιμένουν ότι θέση στο βασικό της ομάδας πρέπει να έχει τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Χάρης Τσιγγάρας! Ο 23χρονος χαφ δείχνει σε εξαιρετική φόρμα, εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες που του δίνει ο Λουτσέσκου και δείχνει ότι μπορεί να σταθεί στην 11άδα και, φυσικά, να δώσει λύσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη με τις αυξημένες υποχρεώσεις της ομάδας.

Παιδί από τα σπλάχνα του συλλόγου, με συμβόλαιο μέχρι το 2025 και τιμή στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο που ανέρχεται στο 1,5 εκατ. ευρώ, μπορεί να γίνει ο παίκτης-αποκάλυψη φέτος για τον Δικέφαλο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags