Facebook Pixel Άρης - Θοδωρής Καρυπίδης: Το Νο1 φαβορί για Άρη - Φήμες για κορυφαίο Έλληνα κόουτς - Οργή Καρυπίδη για σενάρια πώλησης της ΠΑΕ
| 2023-08-27 22:33:00

Το Νο1 φαβορί για Άρη - Φήμες για κορυφαίο Έλληνα κόουτς - Οργή Καρυπίδη για σενάρια πώλησης της ΠΑΕ!

Sportdog Team
Το Νο1 φαβορί για Άρη - Φήμες για κορυφαίο Έλληνα κόουτς - Οργή Καρυπίδη για σενάρια πώλησης της ΠΑΕ!

Ραγδαίες εξελίξεις στους Θεσσαλονικείς τις τελευταίες ώρες, καθώς η ήττα από τη Λαμία φέρνει νέο προπονητή, αλλά και εκ νέου φημολογία για αλλαγή ιδιοκτησίας.
 

Πολύ κοντά στον επόμενο προπονητή βρίσκεται ο Άρης, λίγες μόλις ώρες μετά την παραίτηση του Απόστολου Τερζή, που ακολούθησε την ήττα από τη Λαμία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Απόστολος Μάντζιος είναι το μεγάλο φαβορί για να αναλάβει το τιμόνι του συλλόγου. Γνώστης του ελληνικού πρωταθλήματος και ένας από τους ελάχιστους τα τελευταία χρόνια που έχει οδηγήσει την ομάδα στην καλύτερη πορεία της τα τελευταία 40 χρόνια.

Ο Θοδωρής Καρυπίδης ψάχτηκε και για πιο δύσκολες και δυνατές περιπτώσεις, όπως του Βλάνταν Ίβιτς που είναι στην Κράσνονταρ και του Γιώργου Δώνη που βρίσκεται στην Αραβία, αλλά και κάποιους ξένους με καλά βιογραφικά, ωστόσο δεν υπήρξε ανταπόκριση!

Σενάριο... φωτιά για Άρη - Πρόταση αγοράς από μεγαλομετόχους ομάδας της SL

Εδώ και μερικές ώρες κυκλοφορεί δεξιά κι αριστερά πως οι Μπάκος και Καϋμενάκης ενδιαφέρονται να αγοράσουν την ΠΑΕ Άρης. Μάλιστα, το σενάριο που “λέγεται” είναι πως έγινε συνάντηση με τον Θόδωρο Καρυπίδη, με την πρόταση για την αγορά της Κιτρινόμαυρης ΠΑΕ να είναι 20 εκατ. ευρώ. Κάτι τέτοιο ωστόσο διαψεύδεται κατηγορηματικά από κύκλους της ΠΑΕ Άρης, από τους οποίους τονίζεται πως δε υφίσταται τέτοιο θέμα.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, τα αφεντικά του Αστέρα Τρίπολης έχουν ήδη αγοράσει μετοχές άλλης ομάδας της Super League, με έδρα την Αθήνα…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags