Facebook Pixel ΑΕΚ - Ματίας Αλμέιδα: "Καθάρισε" ο Αλμέιδα στα αποδυτήρια της ΑΕΚ - "Πέσιμο" σε Έλληνα άσο - Επένδυση Μελισσανίδη λόγω... Ολυμπιακού!
| 2023-09-16 14:30:00

"Καθάρισε" ο Αλμέιδα στα αποδυτήρια - "Πέσιμο" σε Έλληνα άσο - Επένδυση Μελισσανίδη λόγω... Ολυμπιακού!

του Γιώργου Θεοδωράκη
"Καθάρισε" ο Αλμέιδα στα αποδυτήρια - "Πέσιμο" σε Έλληνα άσο - Επένδυση Μελισσανίδη λόγω... Ολυμπιακού!

Απόλυτο αφεντικό ο Αργεντινός, έστειλε μήνυμα εντός κι εκτός ομάδας και έδειξε ποια είναι τα πλάνα του για τη σεζόν. Ποιον στήριξε τόσο στους συμπαίκτες του όσο και στην κριτική που δέχθηκε από Τύπο και φιλάθλους και τι αλλάζουν στο ρόστερ οι τελευταίες μεταγραφές... 

Ο Κωνσταντίνος Χρυσόπουλος αποκτήθηκε από την ΑΕΚ ως ένα σημαντικό πρότζεκτ του Δικεφάλου με ορίζοντα το μέλλον. Ο νεαρός αμυντικός έδειξε την αξία του στη Super League 2 με τη φανέλα του Ολυμπιακού Β', όπου έπαιξε ως δανεικός, και ανάγκασε την Ένωση να κάνει το "κόλπο γκρόσο" με την απόκτησή του από τον Άρη, δαπανώντας μάλιστα ένα πΚωνσταντίνος Χρυσόπουλος οσό κοντά στις 800.000 ευρώ.

Ο Ματίας Αλμέιδα δεν άργησε να δώσει την ευκαιρία στον πιτσιρικά να δείξει το ταλέντο του, αφού τον ξεκίνησε βασικό στο πρώτο ματς της Ένωσης για τη φετινή Super League. Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ιδανικά ούτε για τον Χρυσόπουλο ούτε για την ομάδα του. Η ΑΕΚ "γκέλαρε", παραχωρώντας εντός έδρας ισοπαλία στον Πανσερραϊκό (1-1), με τον Έλληνα άσο να γίνεται αλλαγή στο ημίχρονο, αφού αντιμετώπισε πολλά προβλήματα από τους επιθετικούς της ομάδας των Σερρών.

Επειδή στην Ελλάδα είναι συχνό το φαινόμενο της εύκολης και άμεσης απαξίωσης, οφείλουμε να διευκρινίσουμε πως ο Ματίας Αλμέιδα δεν πρόκειται να μπει σε αυτό το τριπάκι. Για τον Αργεντίνο τεχνικό δεν έχει έχει αλλάξει τίποτα αναφορικά με τις προσδοκίες που έχει από τον Χρυσόπουλο και τις προοπτικές που βλέπει στο νεαρό στόπερ. Μία κακή εμφάνιση δεν "ακυρώνει" τον 20χρονο αμυντικό, ο οποίος υπολογίζεται κανονικά από τον προπονητή του και θα πάρει περισσότερες ευκαιρίες στη διάρκεια της σεζόν.

Η μεταγραφή του Κάλενς θωράκισε την αμυντική γραμμή της Ένωσης, που πλέον διαθέτει πέντε κεντρικούς αμυντικούς, με τον Χρυσόπουλο να είναι ο τελευταίος ιεραρχικά, πίσω από τους Βίντα, Μουκουντί, Κάλενς και Μήτογλου. Η παρουσία της ομάδας σε τρεις διοργανώσεις επιβαρύνει αισθητά το αγωνιστικό πρόγραμμα, γι' αυτό και ο Ματίας Αλμέιδα ήθελε να έχει στα χέρια του πέντε στόπερ.

Κάθε άλλο παρά τυχαίο είναι που τον ρόλο επωμίστηκε ο Χρυσόπουλος, καθώς ο τεχνικός των νταμπλούχων Ελλάδας τον εμπιστεύεται! Καταλαβαίνει κανείς πως όταν έχει γίνει μία τόσο μεγάλη επένδυση σε νεαρό ποδοσφαιριστή, η ομάδα του πάντα προσδοκά την ανάλογη ανταμοιβή. Οι Κιτρινόμαυροι ποντάρουν πολλά στο πρότζεκτ του Χρυσόπουλου και τον προορίζουν για βασικό στο μέλλον, αλλά παράλληλα βλέπουν στο πρόσωπό εξαιρετικές προοπτικές για πώληση με... πολλά μηδενικά.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή με Βαλμπουενά - "Χαλάει" τη συμφωνία του με Μαρινάκη - Γίνεται... Καρεμπέ σε άλλη μεγάλη ομάδα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags