Παρότι ελάχιστοι είχαν ξαναμιλήσει ή είχαν συναντήσει από κοντά τον Πέτρο Παππά δεν υπήρχε πάγος στην ατμόσφαιρα. Το Νοτιαφρικάνικο κρασί του «Τηλέμαχου» είναι κορυφή κι αυτό ίσως να έπαιξε τον ρόλο του αλλά σίγουρα βοήθησε και το ότι από την αρχή ο Παππάς ξεκαθάρισε πως ότι ειπωθεί γράφεται εκτός αν ζητήσει off the record, το έκανε μόνο μία φορά και δεν θα μάθετε από μένα σίγουρα για ποιο θέμα, και ότι μπορούμε να ρωτήσουμε ότι θέλουμε. "Για αυτό ζήτησα να έρθει και η αντιπολίτευση" μου είπε.

Συμπολίτευση, αντιπολίτευση δεν έχει σημασία ή μάλλον έχει γιατί μετά από 8 σχεδόν χρόνια στην ΠΑΕ κάποια από τα οποία σαν απόλυτο αφεντικό μίλησε ανοικτά σε ελεύθερη κουβέντα και όχι απλή συνέντευξη και είπε σημαντικά πράγματα.

Το πιο βασικό είναι πως δεσμεύτηκε κι αυτός από την πλευρά του να συμμετάσχει σε όσες διαβουλεύσεις χρειαστούν ώστε να πληρώσει ο κάθε μέτοχος το ποσό που του αναλογεί και να γλυτώσει η ΑΕΚ την πτώχευση. Αυτό είναι η αρχή και το τέλος.

Από εκεί και πέρα φάνηκε ένας ιδιαίτερα έξυπνος άνθρωπος που έχει αδικήσει επικοινωνιακά τον εαυτό του δίνοντας συνεντεύξεις που έβγαλαν τίτλο "έκανα βλακεία που έμεινα στην ΑΕΚ", " η καθαρίστρια έχει κινητό" και "οι παίκτες έχουν πληρωθεί για την περίοδο 2010-2011".

Είναι ξεκάθαρο πως επέστρεψε στα πράγματα, γεγονός πάρα πολύ καλό για την ομάδα μας, και αυτό η ΑΕΚ το οφείλει στον Τροχανά και στις δηλώσεις του Ντέμη και επίσης είναι ξεκάθαρο πως ξέρει να υπερασπίζεται τον εαυτό του. Με ένα πολύ... γλυκό τρόπο πέταξε σχεδόν για όλους τις σπόντες του. Ο Ντέμης σπάταλος, παρότι είναι αλήθεια πως οι ισολογισμοί μετά τον Ντέμη έχουν πολλή μεγαλύτερη τρύπα, αλλά σε καμία περίπτωση κλέφτης. Ο Νοτιάς έχει δώσει πάρα πολλά για το προπονητικό αλλά δεν έπρεπε να τα δώσει γιατί εγώ είχα βρει την ίδια έκταση με το ένα τρίτο των χρημάτων, ο Αδαμίδης άργησε με τον Τζιμπούρ και τον Μανωλά αλλά έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια... Για Κανελλόπουλο: «εγώ δεν συμφωνούσα μαζί του ότι η ΑΕΚ έκανε 200 εκατ. ευρώ», ενώ για τον Θανόπουλο: «άφησε χρέος κατά 4,5 εκατ. ευρώ παραπάνω από ότι είχε πει, αλλά αυτά... συμβαίνουν».

Αυτό που δεν του φαινόταν ήταν το χιούμορ του. Η ατάκα: "Πριν πάρω την ΑΕΚ με κοίταζαν γυναίκες, τώρα με κοιτάζουν... άντρες" ήταν πολλή δυνατή.

Ειπώθηκαν ενδιαφέροντα πράγματα αν και όχι τόσο τρομερά, οι ώρες πέρασαν ευχάριστα και το ζητούμενο παραμένει το ίδιο. Να βρεθεί λύση και να αποφύγει η ΑΕΚ την διάλυση. Αλλιώς ο πράγματι συμπαθής κύριος Παππάς θα είναι υπεύθυνος μαζί με τους πρώην συνεταίρους του για την διάλυση μια ομάδας με εκατομμύρια οπαδούς και ιστορία που συνδέει την Ελλάδα με την Πόλη, τον τόπο καταγωγής του. Μακάρι να πάνε όλα καλά και πάντα στα τραπέζια του κυρίου Παππά να υπάρχει αυτή η χαλαρή ατμόσφαιρα. Και οι... άντρες να τον κοιτάζουν με αγάπη.

ΠΗΓΗ: aek365.gr