Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Συμφωνία που θα γράψει ιστορία - Εντολή Σαββίδη για 10 εκατ. - Συζητήσεις με κορυφαία ομάδα της Ευρώπης!
| 2023-09-27 13:32:00

Συμφωνία που θα γράψει ιστορία - Εντολή Σαββίδη για 10 εκατ. - Συζητήσεις με κορυφαία ομάδα της Ευρώπης!

του Γιώργου Κτενά
Συμφωνία που θα γράψει ιστορία - Εντολή Σαββίδη για 10 εκατ. - Συζητήσεις με κορυφαία ομάδα της Ευρώπης!

Ο Δικέφαλος ξεφεύγει πλέον από τα ελληνικά δεδομένα. Μπορεί το φετινό καλοκαίρι να πουλήθηκαν παίκτες αξίας, αλλά όχι Έλληνες, ωστόσο στην Τούμπα έχουν πλάνο που θα τους αποφέρει απίστευτα κέρδη τα επόμενα χρόνια...

ΠΑΟΚ - Κωνσταντίνος Κουλιεράκης: Πρωταγωνιστικό ρόλο αναμένεται να έχει μέσα στο προσεχές διάστημα το όνομα του 20χρονου άσου στο ρεπορτάζ του Δικέφαλου, δεδομένου ότι υπάρχει ξανά ενδιαφέρον για την περίπτωσή του από ομάδα του εξωτερικού.

Σύμφωνα με την πληροφορία που υπάρχει από την Ιταλία η Γιουβέντους είναι η ομάδα που ζαχαρώνει την περίπτωσή του, στο πλαίσιο βέβαια των ευρύτερων επιλογών που εξετάζει για την ενίσχυση της άμυνας της.

Κι εδώ αξίζει να βάλουμε τα πράγματα λίγο στη σειρά τους όσον αφορά την περίπτωση του Κουλιεράκη. α) Από όταν πήρε την ευκαιρία από τον Λουτσέσκου, το καλοκαίρι του 2022, δεν έχασε ποτέ τη θέση του στην 11άδα. β) Ο ΠΑΟΚ ζητάει 10+ εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του. γ) To περασμένο καλοκαίρι οι Θεσσαλονικείς είχαν υπόψιν τους πιθανή πώλησή του (ή του Κωνσταντέλια, αν υπήρχε πρόταση που να τους καλύπτει), αλλά τελικά έμεινε. δ) Δεν είναι τυχαίο ότι πλην της Γιουβέντους, τώρα, είχε δείξει παλαιότερα ενδιαφέρον και η Μίλαν - Δηλαδή το μανατζερικό κανάλι που ασχολείται μαζί του τον πουσάρει στην Ιταλία.

Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπήρξε σενάριο και για τη Γερμανία, αλλά είναι σαφές ότι το παιχνίδι γύρω από το όνομά του γίνεται στην Ιταλία. Ο Δικέφαλος, άλλωστε, έχει έναν στόπερ με τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά, δηλαδή υψηλόσωμος και αριστεροπόδαρος, που μπορεί να βοηθήσει στο χτίσιμο του παιχνιδιού από πίσω: Τον Γιάννη Μιχαηλίδη! Άρα στην περίπτωση που ο Κουλιεράκης έφευγε, δεν θα υπήρχε πρόβλημα με την αντικατάστασή του στην 11άδα.

Το ενδιαφέρον της Γιουβέντους, λοιπόν, είναι υπαρκτο αλλά υπάρχουν κάποιες παράμετροι που δεν μπορούμε να παραβλέψουμε: α) Ο Κουλιεράκης δεν είναι ο μοναδικός στόπερ που εξετάζει την περίπτωσή του η Μεγάλη Κυρία, β) Οι Ιταλοί θα ασχοληθούν στα σοβαρά με την ενίσχυσή τους, δηλαδή θα δαπανήσουν χρήματα, το καλοκαίρι του 2024.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Γιάννη Γιαννούλα, δημοσιογράφο που γνωρίζει άριστα το ποδόσφαιρο στην Ιταλία, προκειμένου να συλλέξουμε πληροφορίες που θα ενισχύσουν το ρεπορτάζ γύρω από την υπόθεση.

"Για αυτό δεν έκανε μεταγραφές η Γιουβέντους - 10+ εκατ. ευρώ για Κουλιεράκη - Πάμε για καλοκαίρι του 2024"

"Η Γιουβέντους είναι σε φάση, φέτος, που δεν παίζει στην Ευρώπη και δεν έχει κάνει μεταγραφές. Επέστρεψαν κυρίως δανεικοί που είχε δεξιά και αριστερά και η μοναδική μεταγραφή είναι ο γιος του Γουεά, 23χρονο εξτρέμ", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια συμπλήρωσε για το πώς θα κινηθεί με την ενίσχυσή της η Γιουβέντους: "Θα πρέπει να δούμε αν του χρόνου θα έχει συμμετοχή σε ευρωπαϊκά κύπελλα κ.λπ."

Ψάχνει και σε άλλες θέσεις για ενίσχυση;

"Στην επίθεση και στα χαφ ψάχνουν κάποιες λύσεις, αλλά και για την άμυνα. Ευρύτερα, δηλαδή, εξετάζουν λύσεις που μπορούν να τους φανούν χρήσιμες".

Μπορεί να απασχολήσει όντως τη Γιουβέντους ο Κουλιεράκης; Γιατί η τιμή του είναι στα 10+ εκατ. ευρώ.

"Φυσικά. Είναι νεαρός, η Γιουβέντους ψάχνει αμυντικούς γιατί η τωρινή σύνθεση δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Αλλά έτσι κι αλλιώς μιλάμε για καλοκαίρι του 2024 να κάνει τέτοια κίνηση".
 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε τώρα στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ: "Τέλος" μεσοεπιθετικός που ήρθε με 1,8 εκατ. ευρώ - Τι θα κάνει ο Λουτσέσκου;

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags