Facebook Pixel Κέβιν Τραπ: «Έκανε χειρονομίες ο Λουτσέσκου - Με έβριζαν, είναι σκάνδαλο» (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2023-10-06 11:03:00

Έξαλλος ο πορτιέρο της Άιντραχτ με τον Λουτσέσκου: «Έκανε χειρονομίες - Με έβριζαν, είναι σκάνδαλο» (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Έξαλλος ο πορτιέρο της Άιντραχτ με τον Λουτσέσκου: «Έκανε χειρονομίες - Με έβριζαν, είναι σκάνδαλο» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο τερματοφύλακας της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Κέβιν Τραπ ήταν έξαλλος μετά το τέλος του αγώνα στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ και μίλησε για τον προπονητή του δικεφάλου.

 Ο Κέβιν Τραπ έχασε με 2-1 από τον ΠΑΟΚ και προέβη σε καταγγελίες μετά το τέλος του αγώνα, λέγοντας πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε χειρονομίες, πως τον έβριζαν στα αγγλικά και τα ελληνικά, ενώ θεωρεί σκάνδαλο την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε από το ρέφερι μετά το τέλος του ενενηντάλεπτου

«Μετά το τελευταίο σφύριγμα, είδα κάποιους να κατευθύνονται προς τη φυσούνα των παικτών. Προφανώς υπήρχαν κάποιες προκλήσεις από πλευράς ΠΑΟΚ. Μετά είδα τον προπονητή τους να βγαίνει έξω από τον συγκεντρωμένο κόσμο και να κάνει χειρονομίες. Πήγα και του είπα ‘Ηρέμησε! Το παιχνίδι τελείωσε. Όλα είναι ΟΚ’. Μετά αυτός είπε κάτι προς το μέρος μου και το ίδιο έκαναν και κάποιοι άλλοι άνθρωποι από τον ΠΑΟΚ. Και μετά είδα την κόκκινη κάρτα! Για μένα αυτό είναι σκάνδαλο. Μετά το τέλος του αγώνα με έβριζαν στα αγγλικά και τα ελληνικά. Τους είπα να ηρεμήσουν. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ απολογήθηκαν για αυτή τη συμπεριφορά του σταφ της ομάδας τους. Είπα στον διαιτητή ότι δεν έκανα τίποτα, όμως εκείνος επέμεινε στην απόφασή του να με αποβάλει. Δεν μπορώ να το καταλάβω», τόνισε ο Γερμανός γκολκίπερ στο RTL.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags