Facebook Pixel Άρης: Διαφωνία Καρυπίδη με Μάντζιο - Τον ζήτησε ο κόουτς, τον έδιωξε ο πρόεδρος - Φέρνει... 34χρονο άνεργο ο Άρης!
| 2023-10-09 14:54:00

Διαφωνία Καρυπίδη με Μάντζιο - Τον ζήτησε ο κόουτς, τον έδιωξε ο πρόεδρος - Φέρνει... 34χρονο άνεργο ο Άρης!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Διαφωνία Καρυπίδη με Μάντζιο - Τον ζήτησε ο κόουτς, τον έδιωξε ο πρόεδρος - Φέρνει... 34χρονο άνεργο ο Άρης!

Σαρωτικές αλλαγές στην ομάδα, με 5 ακόμα μεταγραφές. Ο νέος προπονητής θέλει παίκτες σε όλες τις γραμμές, ενώ ο ιδιοκτήτης προσπαθεί να γλιτώσει χρήματα. Ποιον δεν ήθελε στην ομάδα και ο παίκτης που εξετάζουν ενόψει Ιανουαρίου...
 

Ποδοσφαιριστή για να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης τον προσεχή Γενάρη ψάχνει ήδη, από τώρα, ο Άρης, καθώς οι Θοδωρής Καρυπιδης και Άκης Μάντζιος προφανώς και έχουν διαπιστώσει το έλλειμμα που υπάρχει σε αυτή τη θέση. Η περίπτωση του Μορόν είναι εξαιρετική μεν αλλά μοναδική δε, καθώς δεν υπάρχει άλλος "καθαρός" επιθετικός για να τον αντικαταστήσει στην 11άδα, να του δώσει ανάσες, να του συμπαρασταθεί αγωνιστικά. 

Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι ήδη από τις πρώτες μέρες τού Σεπτέμβρη, όταν δηλαδή ο Α. Μάντζιος είχε αναλάβει την ομάδα, είχε μιλήσει δημόσια για την ανάγκη να έρθουν 3-4-5 ποδοσφαιριστές. Προφανώς εκεί μέσα ήθελε να υπάρχει τουλάχιστον ένας επιθετικός, αν και εκείνο το διάστημα αυτό δεν ήταν εύκολο για να συμβεί.

Με την ευκαιρία, πάντως, να αναφέρουμε κάτι που δεν έχει γραφτεί μέχρι σήμερα: Ο Μάντζιος όταν έφτασε στη Θεσσαλονίκη, το πρώτο πράγμα που ειχε ζητήσει ήταν η παραμονή τού Γκρέι στην ομάδα. Όχι γιατί είχε βγάλει μάτια την περσινή αγωνιστική περίοδο ο πεπειραμένος επιθετικός, αλλά γιατί με την εμπειρία του θα μπορούσε να δώσει λύσεις και, σε κάθε περίπτωση, θα υπήρχε μια ακόμα επιλογή για την επίθεση,

Παρόλα αυτά η διοίκηση αποφάσισε να λύσει το συμβόλαιο του Γκρέι (και παράλληλα να εξοικονομήσει, συνολικά, 1 εκατ. ευρώ), με αποτέλεσμα ο Άρης να κάνει ήδη από τις αρχές Οκτώβρη προεργασία για τον επιθετικό που θα αποκτήσει στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Φέρνει χαφ που έχει να παίξει μπάλα από τις 23 Μάη;

Μια ακόμα ενδιαφέρουσα πληροφορία υπάρχει στο ρεπορτάζ τού Άρη ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, δεδομένου ότι οι Κίτρινοι ψάχνουν την περίπτωση του Ζορζ Μαντζέκ. Ο 34χρονος χαφ (τον προσεχή Δεκέμβρη θα γίνει 35 ετών) είναι χωρίς ομάδα από τον Ιούλιο που έφυγε από την κυπριακή Νέα Σαλαμίνα (τελευταίο ματς το είχε παίξει στα τέλη Μαΐου!) και έκτοτε δεν έχει κάνει ούτε προετοιμασία.

Η καριέρα του έχει γαλόνια, σε Στουτγκάρδη, Καϊζερσλάουτερν, Οσέρ, Μετς, Σπάρτα Πράγας και Μακάμπι Χάιφα, αλλά ξεκάθαρα η περίπτωση του πια είναι ρίσκο. Με δηλώσεις του περασμένη Άνοιξη προσπάθησε να ρίξει γέφυρες με τη Μακάμπι Χάιφα (δήλωσε ότι "Είμαι οπαδός της Μακαμι, θα έπαιζα και δωρεάν εκεί"), αλλά η ομάδα του Ισραήλ δεν του πρότεινε συμβόλαιο.

Το market value στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο ανέρχεται στις 200.000 ευρώ, η θεση του είναι εκείνη του 6αριού (μπορεί να παίξει και ως στόπερ) και το sportdog επικοινώνησε με τον Κύπριο δημοσιογράφο Στέλιο Αναστασίου, για να δώσει μια εικόνα του Μαντζέκ.

"Καλή επιλογή για το κέντρο, ποιοτικός, έμπειρος έκανε καλά παιχνίδια στη Νέα Σαλαμίνα. Καλή εναλλακτική για τον Άρη. Αλλά δεν είμαι σίγουρος αν τον θέλει ο Άρης, γιατί είναι 34 ετων και άνεργος", σχολίασε ο καλός συνάδελφος.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ’Έβαλε τα γυαλιά" στους Big-4 ο Καρυπίδης - Παικταράς χάρισε μισό εκατομμύριο για τον Άρη - Έκπληξη με Λάζαρο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags