Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο και τόνισε πως ο Κωνσταντέλιας σωστά βρίσκεται ξανά στην εθνική ομάδα. Παράλληλα, ο Βασίλης Γεωργόπουλος αναφέρθηκε στην κατάσταση των ελληνικών ομάδων και του ΠΑΟΚ συγκεκριμένα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την επιστροφή του Κωνσταντέλια στην Εθνική και την αγκαλιά του Πογέτ: ''Σε όλες τις ομάδες υπάρχουν κανόνες συμπεριφοράς, ωραρίων και πρέπει όλοι να τους ακολουθούν ανεξαρτήτου αξίας. Τη συγκεκριμένη στιγμή καλούνται οι πιο φορμαρισμένοι στην Εθνική ομάδα. Δεν γνωρίζω τι έγινε με τον παίκτη του ΠΑΟΚ αλλά αν καθυστέρησε στην προπόνηση θα μπορούσε να είχε διαχειριστεί με άλλον τρόπο από τον Πογέτ και από τους ανθρώπους του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος εφόσον έγινε μία φορά τέτοιο πειθαρχικό παράπτωμα. Τώρα πρυτάνευσε η λογική και ωραία τον υποδέχθηκε ο Πογέτ γιατί το ποδόσφαιρο μας χρειάζεται παίκτες όπως ο Κωνσταντέλιας. Μιλάμε για έναν χαρισματικό παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Καλώς λύθηκε το πρόβλημα και ελπίζω να μην επαναληφθεί κάτι αντίστοιχο στο μέλλον».

Για την βαριά ήττα στην Ολλανδία: ''Το θέμα ήταν αγωνιστικό και γι΄ αυτό χάσαμε από την Ολλανδία που είναι έτη φωτός μπροστά ποδοσφαιρικά από εμάς. Τα πράγματα είναι απλά, δεν μπορούσαμε να τους αντιμετωπίσουμε σε εκείνο το παιχνίδι γιατί είχαμε να διαχειριστούμε και απουσίες όπως του Κωνσταντέλια αλλά και του Μαυροπάνου στο κέντρο της άμυνας. Πάντως, είμαστε σε καλό δρόμο και στα παιχνίδια που έρχονται ,μπορούμε να πάρουμε θετικά αποτελέσματα''.

Για το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου: ''Οι ομάδες που παίζουν στην Ευρώπη είναι αξιόλογες και έχουν τα δικά τους χαρακτηριστικά η κάθε μία. Θα γίνει μεγάλη μάχη φέτος και ο τίτλος θα κριθεί στα πλέι οφ''.

Για την φετινή εικόνα του ΠΑΟΚ: ''Είναι σε καλό φεγγάρι ο ΠΑΟΚ. Αρχίζουν οι μεταγραφές να δένουν κυρίως στον άξονα. Ο Ζίβκοβιτς έχει ανέβει και βαίνουν όλα καλώς. Ο Μπάμπα είναι εξαιρετικός και στη θέση του Βιεϊρίνια πρέπει να βρεθεί λύση γιατί βιολογικά δεν μπορεί ο Αντρέ να αντέξει. Για τον Λύρατζη μόνο ο Λουτσέσκου ξέρει τι συμβαίνει. Ο ΠΑΟΚ έχει ισχυρές προσωπικότητες, οι μικροί του ωριμάζουν και όλα πηγαίνουν καλά μέχρι στιγμής''.