Facebook Pixel ΑΕΛ: Ανατροπή με Δερμιτζάκη! Παραμένει στον πάγκο της ΑΕΛ - Αυτοί οι όροι που έβαλε
| 2023-10-12 12:44:00

Ανατροπή με Δερμιτζάκη! Παραμένει στον πάγκο της ΑΕΛ - Αυτοί οι όροι που έβαλε

Sportdog Team
Ανατροπή με Δερμιτζάκη! Παραμένει στον πάγκο της ΑΕΛ - Αυτοί οι όροι που έβαλε

Οι Βυσσινί μπορεί να πήραν τη νίκη κόντρα στον Ηρακλή, όμως μετά το τέλος του αγώνα ο Έλληνας τεχνικός παραιτήθηκε, με τον ίδιο όμως μια μέρα μετά να αλλάζει απόφαση, βάζοντας τους όρους του.

ΑΕΛ: Μεγάλη νίκη πέτυχαν οι Βυσσινί κόντρα στον Ηρακλή για το πρωτάθλημα της Superleague 2 με τον Παύλο Δερμιτζάκη όμως μετά την αναμέτρηση να ανακοινώνει την παραίτησή του, με την ΠΑΕ, αλλά και προσωπικά τον πρόεδρο της ομάδας να τον στηρίζουν δημόσια.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα μια μέρα μετά τα πράγματα να αλλάξουν και σύμφωνα με το arenalarissa.gr: «αποφάσισε πως παραμένει στην ομάδα σεβόμενος αυτήν την μεγάλη προσπάθεια που κάνει η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ οι «βυσσινί» να επιστρέψουν εκεί όπου ανήκουν. Ο ίδιος έθεσε και ορισμένους όρους, όσον αφορά το άσχημο περιστατικό το οποίο συνέβη στη πρεμιέρα του στον πάγκο της ΑΕΛ, οι οποίοι και έγιναν αποδεκτοί από τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αφήνει ομάδα Big-4 για τον παραδοσιακό αντίπαλο με 4.000 τον μήνα - Φέρνει και στόπερ στο Λιμάνι ο… Γιόβετιτς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags