Facebook Pixel Super League: Αφήνει ομάδα Big-4 για τον παραδοσιακό αντίπαλο με 4.000 τον μήνα - Φέρνει και στόπερ στο Λιμάνι ο… Γιόβετιτς!
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-12 00:06:00

Αφήνει ομάδα Big-4 για τον παραδοσιακό αντίπαλο με 4.000 τον μήνα - Φέρνει και στόπερ στο Λιμάνι ο… Γιόβετιτς!

Οι Μιχείες
Αφήνει ομάδα Big-4 για τον παραδοσιακό αντίπαλο με 4.000 τον μήνα - Φέρνει και στόπερ στο Λιμάνι ο… Γιόβετιτς!

Ολοκληρώνεται η μεταγραφή Έλληνα παίκτη που θα κάνει κρότο. Φεύγει από μεγάλο ελληνικό σύλλογο για να παίξει στους... απέναντι. Η οικογένειά του συμφώνησε και θα πάει μαζί και ο μικρότερος του αδερφός του. Ο Ευάγγελος Μίχος αποκαλύπτει ποια είναι τα ποσά για την σημαντική αυτή μετακίνηση και δίνει Bonus ρεπορτάζ για τον Νεμάνια Στόιτς που απασχολεί τους Πειραιώτες.

Super League: Το part 2 μιας... μπομπίτσας που αφορά σπουδαίο ταλέντο που ετοιμάζεται να αλλάξει στρατόπεδο και το follow up μιας μεταγραφικής υπόθεσης με πρωταγωνιστές Σέρβους, απασχολούν τον "Ευαγγελιστή".

"ΑΡΠΑΓΗ": Η στήλη αποκάλυψε πριν από λίγο καιρό πώς μία από τις Μπιγκφοράτες ελληνικές ομάδες είναι έτοιμη να κάνει δικό της, το ερχόμενο καλοκαίρι, top talent ανταγωνίστριάς της, του οποίου ολοκληρώνεται το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο τον Ιούνιο. Μιλάμε για ποδοσφαιριστή ηλικιακά under 19 ο οποίος στο παρελθόν έχει φτάσει μέχρι και την πρώτη ομάδα ενώ έχει συμμετοχές και με την ομάδα Β . Επίσης έχει χαρακτηριστεί εδώ και χρόνια ως ένα από τα κορυφαία project της ακαδημίας της τωρινής ομάδας του. Ο παίκτης αυτός που όντως είναι αυθεντικό ταλέντο και αγωνίζεται από τη μέση και μπροστά , δεν ανανεώνει παρά τις πιέσεις που δέχεται. Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από την ελληνική πιάτσα agent έχει σχεδόν συμφωνήσει, αυτός και η οικογένειά του, με τον παραδοσιακό αντίπαλο της ομάδας του. Ακούγεται πώς θα αμοίβεται με 4.000 ευρώ το μήνα κι ότι στη νέα του ομάδα θα πάρουν και τον μικρότερο αδερφό του, επίσης ποδοσφαιριστή. Τέλος, το κόστος αυτής της ...αρπαγής θα είναι ψηλό για τα δεδομένα αφού θα καταβληθούν τροφεία άνω των 250 χιλιάδων ευρώ!!

ΣΤΟΙΤΣ: Να ξεκίνησουμε από το πιο βασικό, από την στιγμή που το συγκεκριμένο όνομα βγήκε στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του Ολυμπιακού και το μυαλό όλων πήγε στον προηγούμενο Σέρβο στόπερ που ήρθε στον Ολυμπιακό αλλά δεν έπιασε, τον Μάρκοβιτς, που κάλλιστα αποτελεί ... κλίμακα σύγκρισης. Η στήλη ρώτησε ανθρώπους επαγγελματίες, τόσο από την σερβική πιάτσα agents όσο κι από την αντίστοιχη πιάτσα scouts, για το αν ο Νεμάνια Στόιτς είναι καλύτερος, χειρότερος ή στην ίδια... κλίμακα με τον Μάρκοβιτς. Με τις απαντήσεις να είναι όλες υπέρ του Στόιτς ακόμη και στην ελαφρά υπερβολή του στυλ... "καμία σχέση". Πάμε τώρα στους ερυθρόλευκους και όπως φαίνεται άρεσε σε αρκετούς και αρκετά ο Νεμάνια Στόιτς. Ένας δεξιοπόδαρος στόπερ ύψους1,90, aggressive κι αξιόπιστος στα μαρκαρίσματα του, καλός κεφαλοσφαιριστής αλλά και στις στατικές φάσεις, ο οποίος έκανε παιχνίδι από πίσω ενώ έδωσε και την ασίστ στο πρόσφατο 2 - 2 με τον Ολυμπιακό. Ο Στοϊτς πήγε το καλοκαίρι του 2022 στην Τόπολα, έκανε σπουδαία σεζόν καθιέρωσης που τον ... έφτασε μέχρι και στην πρώτη του συμμετοχή με την Εθνική Σερβίας. Έχει χρηματιστηριακή αξία 1.600.000 και συμβόλαιο ως το 2025. Όσον αφορά στην μανατζερική εκπροσώπηση του Στόιτς εδώ το πράγμα αποκτάει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον σε σχέση με τον Ολυμπιακό αφού όπως λένε στο Βελιγράδι ατζέντης του είναι ο Νικόλα Ντάμιανατς!! Δηλαδή ο Σέρβος ατζέντης που έβαλε την σφραγίδα του στο deal των ερυθρόλευκων με τον Γιόβετιτς. Με τον Ντάμιανατς να έχει κτίσει καλή σχέση πλέον με την ηγεσία του Ολυμπιακού. Δεν ξέρω αν έχει μετρήσει σε αυτό πως εμφανίζεται αποστασιοποιημένος εσχάτως από τον περιβόητο Φλι Ραμαντάνι (είναι συνιδιοκτήτες στην LIAN Sports).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μεταγραφή… Χάμες ο Μπόατεγνκ - Έρχεται Ελλάδα με συμβόλαιο 1 εκατ. - Άλλο Μπάγερν, άλλο Ολυμπιακός"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags