Facebook Pixel Λιονέλ Μέσι - Νεϊμάρ: Σοβαρός τραυματισμός για Νεϊμάρ, αποχώρησε με φορείο - Νέο σόου Μέσι με δύο γκολάρες! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2023-10-18 10:21:00

Σοβαρός τραυματισμός για Νεϊμάρ, αποχώρησε με φορείο - Νέο σόου Μέσι με δύο γκολάρες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Σοβαρός τραυματισμός για Νεϊμάρ, αποχώρησε με φορείο - Νέο σόου Μέσι με δύο γκολάρες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Εφιαλτική θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί η βραδυά που πέρασε για την εθνική Βραζιλίας.

Η «σελεσάο» ηττήθηκε στο Μοντεβιδέο από την Ουρουγουάη με 2-0 για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026 και ο Νεϊμάρ, αποχώρησε δακρυσμένος από τον αγωνιστικό χώρο με φορείο, καθώς τραυματίσθηκε στο αριστερό γόνατο.

Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο κεντρικός επιθετικός της Λίβερπουλ, Ντάρβιν Νούνιες, ο οποίος «άνοιξε το σκορ» στο 41ο λεπτό κι έδωσε την ασίστ στον Ντε Λα Κρουζ για το 2-0 στο 77ο λεπτό. Η νίκη της «σελέστε» λαμβάνει ιστορικές διαστάσεις, δεδομένου ότι σταμάτησε το αήττητο της Βραζιλίας επί της Ουρουγουάης στις 22 αναμετρήσεις, αλλά και το σερί 37 αγώνων χωρίς ήττα της «σελεσάο» στα προκριματικά Μουντιάλ.

Οσον αφορά στον Νεϊμάρ, τραυματίσθηκε από την σύγκρουση που είχε με τον Ντε Λα Κρουζ στο πρώτο ημίχρονο, που εκτός από το γκολ του Νούνιεζ, δεν είχε κάποια αξιόλογη φάση. Χαρακτηριστικό της απογοητευτικής εμφάνισης των Βραζιλιάνων, είναι το γεγονός ότι η πρώτη προσπάθεια τους στην αντίπαλη εστία, σημειώθηκε στο 60ο λεπτό με την άστοχη κεφαλιά του Μαγκαλιάες. Ακολούθησε ένα σουτ του Ροντρίγκο στο δοκάρι, αλλά ο Ντε Λα Κρουζ ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Τόσο ο Γκαμπριέλ Ζεσούς, ο οποίος πήρε την θέση του Ρισάρλισον (σ.σ. στην συνέχεια αντικατέστησε τον Νεϊμάρ) στο αρχικό σχήμα, όσο και ο Βινίσιους ήταν απλή αναφορά στο φύλλο αγώνα.

«Είμαι πολύ ευγνώμων στους παίκτες, που πάλεψαν, για να εκμεταλλευθούν και να διατηρήσουν το προβάδισμα», σχολίασε μετά το ματς ο Αργεντινός προπονητής της Ουρουγουάης, Μαρσέλο Μπιέλσα, ο οποίος προ ημερών είχε δηλώσει ξεκάθαρα ότι οι παίκτες του μπορούν να νικήσουν την Βραζιλία.

«Αμυνθήκαμε πολύ καλά, αλλά πρέπει ακόμη να βελτιωθούμε για να παίρνουμε την μπάλα πιο γρήγορα από τον αντίπαλο», πρόσθεσε, χαρακτηρίζοντας την απόδοση της ομάδας του, ως την καλύτερη από την έναρξη της προκριματικής φάσης.

Παράλληλα, με δύο "μαγικά" γκολ του απίθανου Λιονέλ Μέσι (32`, 42`) η Αργεντινή πέρασε νικηφόρα από το Περού με 2-0 και παραμένει επικεφαλής στην βαθμολογία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags