"3 προς κλείδωμα - Φουλάρει ο ΠΑΟ για να ανανεώσει Μπρινιόλι, Λοντίγκιν και Παλάσιος - Οι συζητήσεις-προτάσεις με τους δύο κίπερ και η διερευνητική επαφή με τον Αργεντινό", αναφέρει το σημερινό, πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ τής Live Sport.
Δίνει απαντήσεις τόσο προς εκείνους που ανησυχούσαν για το μέλλον του Μπρινιόλι και τις τάσεις φυγείς του Λοντίγκιν, αλλά και για τον Αργεντινό εξτρέμ που το συμβόλαιό του εκπνέει το προσεχές καλοκαίρι και ήδη, φέτος, έχει 3 γκολ και 3 ασίστ με την πράσινη φανέλα.
Δείτε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Live Sport, όπως και όλα τα σημερινά αθλητικά πρωτοσέλιδα 4.40'' πριν από τη λήξη του βίντεο, εδώ:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δανεικός και αριστεροπόδαρος ο αντι-Μάγκνουσον - Τεράστιο γκελ σε Αγγλία ο Ιωαννίδης, άσχημα νέα για "Τζόλε"
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο