Facebook Pixel Χάρης Δούκας: Πήρε θέση για Βοτανικό ο Χάρης Δούκας - "Αυτό είναι το μόνο άγχος μου" - Αποκάλυψη για τη Λεωφόρο! (Vid)
| 2023-10-19 11:59:00

Πήρε θέση για Βοτανικό ο Χάρης Δούκας - "Αυτό είναι το μόνο άγχος μου" - Αποκάλυψη για τη Λεωφόρο! (Vid)

Sportdog Team
Πήρε θέση για Βοτανικό ο Χάρης Δούκας - "Αυτό είναι το μόνο άγχος μου" - Αποκάλυψη για τη Λεωφόρο! (Vid)

Ο νέος δήμαρχος Αθηναίων έκανε επίσημη τοποθέτηση για το πρότζεκτ της Διπλής Ανάπλασης, ενώ αποκάλυψε μια συγκεκριμένη σκέψη που υπάρχει για το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Θέση για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό πήρε ο νέος δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας.

Στη συνέντευξή του στην εκπομπή «Οι Αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ, ο κ. Δούκας ρωτήθηκε για τη διπλή ανάπλαση, τονίζοντας ότι φυσικά και θέλει να συνεχιστεί, ενώ αποκάλυψε και τις σκέψεις του για τη Λεωφόρο.

«Βεβαίως θέλω να συνεχίσει, είναι και στο κοστολογημένο πρόγραμμα μου. Να γίνει ένα υπερσύγχρονο γήπεδο, πολύ ωραίο, βιοκλιματικό, περιβαλλοντολογικά και κλιματικά όσο πιο προστατευτικό. Το μόνο μου άγχος είναι αν προχωράει σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα. Θέλω να δω τους ανθρώπους και τους φορείς.

Υπάρχουν κάποιες σκέψεις και για τη Λεωφόρο. Να δημιουργηθεί ίσως μία ιστορική κερκίδα για τους κατοίκους της περιοχής, όπως γίνεται στο εξωτερικό. Υπάρχει επίσης μεγάλο πρόβλημα με τα γήπεδα 5Χ5, θα μπορούσε να φτιαχτεί ένα μικρό γήπεδο, ιστορικό, για να παίζουν τα παιδιά. Θέλω να προχωρήσει πολύ γρήγορα. Σίγουρα είμαστε υπέρ της διπλής ανάπλασης», ανέφερε. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Mολότοφ" Αλαφούζου στον Παναθηναϊκό - Υπογράφει με δύο τερματοφύλακες - Και εξτρέμ με 3 γκολ και 3 ασίστ φέτος!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags