Facebook Pixel ''Η μπάλα δεν φέρθηκε σαν... πόρνη"
| 2012-01-31 17:31:00

''Η μπάλα δεν φέρθηκε σαν... πόρνη"

''Η μπάλα δεν φέρθηκε σαν... πόρνη"

Tελικά, η ρήση του Όσιμ δε δικαιώνεται πάντα. Η μπάλα δε φέρθηκε σαν «πόρνη» στους κιτρινόμαυρους, και επιβράβευσε την αγωνιστική τους ανάταση στο δεύτερο ημίχρονο. Ευτυχώς για το ποδόσφαιρο, προσεγγίσεις «τύπου Παράσχου» μετά το 60ο λεπτό δεν στέφονται από επιτυχία. Διαβάστε την ανάλυση στο Άρης-Λεβαδειακός.

Το «αντιποδόσφαιρο» δεν προσφέρει τίποτα στο φίλαθλο κοινό παρά μόνο την ενδεχόμενη βραχυπρόθεσμη «βαθμολογική μαγκιά» σε προέδρους που προσεγγίζουν το άθλημα χωρίς μακροχρόνιο προγραμματισμό για αγωνιστική βελτίωση της ομάδας τους. Ως φυσικό επακόλουθο, ο νόμος του ποδοσφαίρου (περί χαμένων ευκαιριών) δεν ίσχυσε διότι απλούστατα ο Λεβαδειακός δεν είχε απολύτως καμία διάθεση για αντεπίθεση με αποτέλεσμα να μετατραπεί ο Βελλίδης από τερματοφύλακας σε θεατής στο τελευταίο ημίωρο της αναμέτρησης.

«Ματ» του Παράσχου στο πρώτο ημίχρονο

Ο προπονητής του Λεβαδειακού ευτύχησε να προηγηθεί με γκολ «από τα αποδυτήρια», το οποίο επιτευχθεί λόγω ατομικών ικανοτήτων Σουμπίνιο και όχι οργανωμένης επιθετικής λειτουργίας . Εκμεταλλευόμενος την ψυχολογική πτώση των αντιπάλων και την «πίεση της εξέδρας» έδωσε τις εξής εντολές

1) Παθητική άμυνα στα 2/5 του γηπέδου

Διαβάστε την υπόλοιπη ανάλυση στο overlap.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags