Facebook Pixel Έκπληξη με Μίτσελ και τρελά λεφτά - Στα χέρια του Καρίγιο και Ντιανέ - "Γι’ αυτό πάει στη β’ κατηγορία"
| 2023-10-30 17:44:00

Έκπληξη με Μίτσελ και τρελά λεφτά - Στα χέρια του Καρίγιο και Ντιανέ - "Γι’ αυτό πάει στη β’ κατηγορία"

του Γιώργου Κτενά
Έκπληξη με Μίτσελ και τρελά λεφτά - Στα χέρια του Καρίγιο και Ντιανέ - "Γι’ αυτό πάει στη β’ κατηγορία"

Το κίνητρο του Ισπανού τεχνικού και το επόμενο βήμα μετά τον Ολυμπιακό. Μπορεί να μετακομίζει στη β' κατηγορίας της Σαουδικής Αραβίας, όμως το μπάτζετ της ομάδας του είναι πολύ μεγαλύτερο από τα ελληνικά δεδομένα.

Στους πάγκους επιστρέφει ο Μίτσελ για την πρόκληση να αναλάβει ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, 6 μήνες μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό.

Ο Ισπανός προπονητής πήρε την απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Κασιντίγια, ομάδα που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία τής Σαουδικής Αραβίας και έχει ως στόχο να ανέβει στη μεγάλη κατηγορία του πρωταθλήματος.

Προφανώς και προκαλεί μια κάποια έκπληξη η επιλογή του, δεδομένου μετά από τη θητεία στην Ελλάδα για λογαριασμό τού Ολυμπιακού πώς είναι δυνατόν να βρίσκει κίνητρο στη δεύτερη κατηγορία τού ποδοσφαίρου της Σαουδικής Αραβίας, αλλά ίσως η αλήθεια να είναι άλλη.

Το sportdog απευθύνθηκε στον Δημήτρη Σιώρη, τον μοναδικό Έλληνα δημοσιογράφο που έχει άριστη γνώση για το ποδόσφαιρο στον αραβικό κόσμο, προκειμένου να συλλέξουμε πληροφορίες που θα εμπλουτίσουν το ρεπορτάζ.

"Στη θέση τοή Ρόμπι Φάουλερ ο Μίτσελ - Πήρε πολλά λεφτά για να υπογράψει - Εξαιρετικές κινήσεις για δεύτερη κατηγορία"

"Πήγε στη δεύτερη κατηγορία τής Σαουδικής Αραβίας, με την ομάδα του να έχει κάνει πολύ καλές μεταγραφές για την κατηγορία που συμμετέχει. Τη σεζόν είχε ξεκινήσει ως προπονητής ο Ρόμπι Φάουλερ, παλαίμαχος άσος της Λίβερπουλ, αλλά δεν τραβούσε με αυτόν η ομάδα στον πάγκο", ήταν το πρώτο σχόλιο του καλού συναδέλφου.

Ποιους παίκτες θα βρει στην Αλ Κασιντίγια ο Μίτσελ;

"Έχει τερματοφύλακα τον Ισπανό Ρόμπλες και στη άμυνα τον Άλβαρο Γκονζαλες - Αυτοί οι δύο ήταν στην Αλ Νασρ. Στην άμυνα είναι και ο Αλεξάντερ Χακ, που ήταν στην Μάιντζ, ενώ στα χαφ υπάρχει ο Άγγλος Μαξ Πάουερ, που ήταν στην Γουίγκαν, και είναι αρχηγός. Στην επίθεση υπάρχει ο Ιταλός Βιέτο, που ήταν στην Αλ Χιλάλ, ο Σενεγαλέζος Ντιανέ που είχε βάλει 20+ γκολ στην Τουρκία πέρσι και ο μεσοεπιθετικός Καρίγιο. Μην τα πολυλογούμε, η ομάδα έχει κάνει εξαιρετικές κινήσεις για δεύτερη κατηγορία".

Πώς βρήκε κίνητρο για να πάει εκεί ο Μίτσελ;

"Πήρε πολλά λεφτά, αυτό είναι σίγουρο. Και υπέγραψε μέχρι το τέλος της σεζόν. Δε νομίζω ότι θα γίνει υπερδύναμη αυτή η ομάδα στο ποδόσφαιρο της Σαουδικής Αραβίας, αλλά δίνουν πολλά λεφτά για την ενίσχυσή της".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στόπερ με τεράστια καριέρα στο Champions League για Ολυμπιακό - Επαφές με Αγγλία, έκπληξη με Μπρνιτς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags