Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Το Δ.Σ της Ανόρθωσης Αμμοχώστου κατά την αποψινή τακτική του συνεδρία προχώρησε σε διοικητική αναδιάρθρωση μετά από την αποχώρηση για προσωπικούς λόγους του μέχρι σήμερα Προέδρου του Σωματείου κ. Κίκη Κωνσταντίνου. Ο μέχρι πρότινος αναπληρωτής Πρόεδρος Σάββας Κάκος αναλαμβάνει και τυπικά την προεδρία του Σωματείου πέραν από την ήδη ειλημμένη ευθύνη της εκτελεστικής εξουσίας. ο νέος Πρόεδρος με τις εξουσίες που του παρέχονται από το Καταστατικό του Σωματείου προχώρησε στους πιο κάτω διορισμούς μετά και την ομόφωνη έγκριση της ολομέλειας του Δ.Σ.

Την θέση του αναπληρωτή Προέδρου αναλαμβάνει ο κ. Χρίστος Γεράνης μέχρι σήμερα αντιπρόεδρος στην Ανόρθωση και την θέση του κ. Γεράνη ως αντιπρόεδρος αναλαμβάνει ο κ. Μάριος Λευκαρίτης, μέχρι σήμερα μέλος του Δ.Σ. Σημειώνεται ότι κανονικά στις θέσεις τους ως αντιπρόεδροι παραμένουν οι κ. Κοσιής, Θεοχάρους και Ππεκρής. Επιπλέον την κενή θέση εκτελεστικού σύμβουλου στο Σωματείο αναλαμβάνει ο Φραγκέσκος Χατζημιχαήλ, νεοεισελθόντας στο Δ.Σ.

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου επιθυμεί να εκφράσει με αίσθημα ευθύνης, συγκίνησης και υπερηφάνειας τις θερμότατες ευχαριστίες της προς τον επίτιμο Πρόεδρο Κίκη Κωνσταντίνου που για ακόμα μία φορά κατάφερε με την καταλυτική του παρουσία να φέρει την Ανόρθωση σε τροχεία επιτυχιών και σταθερότητας.