Ένας ντελιβεράς από το Σάντα Φε πριν από λίγους μήνες έγινε viral επειδή πήγε μια παραγγελίας churros σε μια γειτονιά του Κεντάκι. Ομως, δεν ήταν τελικά μια απλή γειτονιά.

Το Φούνες είναι μια πόλη κοντά στο Ροζάριο και ο Χουάν Πάμπλο Ρομάν ήταν ντελιβεράς που πήγαινε μια καθιερωμένη παραγγελία, αλλά τελικά του άλλαξε τη ζωή.

Έβγαλε τη σακούλα με τα τσούρος και χτύπησε το κουδούνι για να τα παραδώσει. Την πόρτα άνοιξε η Αντονέλα Ροκούζο, σύζυγος του Λιονέλ Μέσι, και ο γιος τους Ματέο. Ο Χουάν δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Μετά από εκείνο το σκηνικό πολλά ΜΜΕ προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με τον Χουάν Πάμπλο για να τους πει ξανά την ιστορία. Ο νεαρός άνδρας που ονειρευόταν να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και δεν το κατάφερε γιατί στα 18 του είχε ένα ατύχημα που του προκάλεσε τραυματισμό στο κεφάλι και αρκετές ημέρες στην εντατική, είχε μια δεύτερη ευκαιρία.

Στα 20 του, ο Ρομάν θα έχει μια νέα ευκαιρία και στο ποδόσφαιρο, αλλά αυτή τη φορά θα είναι στην Ιντεπεντιέντε ντε Αβαλανέδα.