Το όνομα του Ανδρέα Δημητρέλου ήρθε ξανά χθες βράδυ στην επικαιρότητα, μέσω του aek365. Σήμερα, μέρος του αθλητικού Τύπος τόνιζε ότι Αδαμίδης και Supporters επιθυμούν να τον χρίσουν νέο πρόεδρο της ΠΑΕ, στη Γ.Σ. της Παρασκευής, αντικαθιστώντας τον Σταύρο Αδαμίδη. Το aek365 επικοινώνησε με τον Ανδρέα Δημητρέλο, ο οποίος μας εξήγησε πως έχει η κατάσταση, τι συνέβη χθες και κυρίως τι πρέπει να γίνει για να αποδεχθεί την πρόταση που του έγινε από τον Σταύρο Αδαμίδη, αναλαμβάνοντας εκ νέου πρόεδρος στην ΠΑΕ ΑΕΚ μετά το 2004 - προ του Ντέμη Νικολαϊδη:

«Με πήρε στο τηλέφωνο, χθες βράδυ ο Σταύρος (σ.σ. Αδαμίδης) και με ρώτησε αν αποδέχομαι ή όχι, την πρόταση να γίνω πρόεδρος στην ΠΑΕ. Φαντάζομαι, ότι η πρόταση αυτή μου έγινε επειδή είμαι «βρεγμένος» σε αυτή την ιστορία και θεωρητικά δεν έχω μεγάλο κίνδυνο: η περιουσία μου είναι δεσμευμένη από την προηγούμενη θητεία μου στην προεδρία της ΑΕΚ και θεωρητικά θα είναι τουλάχιστον έως το 2017. Θεωρητικά, λοιπον, δεν έχω κίνδυνο και προκειμένου να μην «μπλέξει» κάποιος άλλος σε αυτή τη διαδικασία μου το πρότειναν. Στη μνήμη του πατέρα μου, λοιπόν, δέχθηκαν να συζητήσω. Θα κάνω μία συνάντηση με τον Αδαμίδη και θέλω όλοι να ήμαστε ήρεμοι, για να πάρουμε μία σωστή απόφαση.

Θέλω πάντως να ξεκαθαρίσω κάτι: Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να συνδυαστεί το όνομά μου στην προεδρία της ΑΕΚ, με τα προβλήματα που υπάρχουν και είναι μεγάλα με την UEFA και την ΕΠΟ. H AEK κινδυνεύει να μην πάρει αδειοδότηση και δεν επιθυμώ, αν - χτυπάω ξύλο - συμβεί κάτι τέτοιο να είμαι εγώ στην προεδρία της.

Θέλω λοιπόν, να μου εξηγήσει ο Σταύρος, στη συνάντηση που θα κάνουμε τα πάντα. Να μου πει τι γίνεται με τον Νοτιά, τη Morgan Stanley τι γίνεται με τους μετόχους του 2004, αν θα βάλουν χρήματα - που για μένα αυτό πρέπει να κάνουν, να μου πει για τις όποιες επαφές έκανε με επενδυτές. Αυτό που είπε ο Ντέμης, πιστεύω ότι είναι η καλύτερη λύση για την ώρα. Δεν θέλω να κάνω τα ίδια λάθη που έκανα στο παρελθόν και να μπω μπροστά χωρίς εγγυήσεις.

Πρέπει πρώτα να αποφασίσουν οι μέτοχοι του 2004 αν θα βάλουν κάποια χρήματα και πόσα. Να αποφασίσουν και μετά να αποφασίσουμε. Ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του. Δεν θέλω να μπω μπροστά για να γλιτώσει κάποιος, άλλος!», εξηγεί στο aek365 ο Ανδρέας Δημητρέλος και προσθέτει:

«Δεν θέλω να μπω πρόεδρος και να είναι όλα στον «αέρα». Αυτό που πιστεύω ότι μπορεί να γίνει κάτι, είναι με την πρόταση Τροχανά. Θέλει όμως πολύ τρέξιμο και δεν γίνονται από τη μια στιγμή στην άλλη. Θέλει τουλάχιστον έναν μήνα για να φανούν τα πρώτα αποτελέσματα. Μου έγινε μία τιμητική πρόταση, όμως θεωρώ σωστό αρχικά να συζητήσω πρώτα με τον Σταύρο που είναι ο πρόεδρος και έπειτα, γιατί όχι, να μιλήσω με τον Ντέμη που είναι φίλος μου, με τον Τάκη (σ.σ. Κανελλόπουλο) με τον Νίκο Κούλη που έχουμε μία γνωριμία, για να δω και τις δικές τους προθέσεις. Η ΑΕΚ πάντως, άποψή μου, είναι ότι χρειάζεται έναν μέτοχο που να τρέχει εκείνος την ΠΑΕ. Εγώ δεν έχω τα χρήματα, για να βοηθήσω. Δυστυχώς».

ΠΗΓΗ: aek365.gr