Facebook Pixel Sportdog.gr | Γάλλος παίκτης ζήτησε άδεια από τους γονείς του για να παίξει με την Ελλάδα
| 2023-11-15 15:10:00

Γάλλος παίκτης ζήτησε άδεια από τους γονείς του για να παίξει με την Ελλάδα

Sportdog Team
Γάλλος παίκτης ζήτησε άδεια από τους γονείς του για να παίξει με την Ελλάδα

Ο Γουάρεν Ζαΐρ Εμερί δεν μπορεί να αγωνιστεί χωρίς τη συγκατάθεση των γονιών του.

Ο γεννημένος στις 8 Μαρτίου του 2006 ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν Ζερμέν αναγκάστηκε να ζητήσει την άδεια των γονέων για να λάβει να παίξει εναντίον της Ελλάδας.

Ο 17χρονος μέσος κλήθηκε την περασμένη Πέμπτη από τον Ντιντιέ Ντεσάν για τους αγώνες με το Γιβραλτάρ το Σάββατο και την Ελλάδα την ερχόμενη Τρίτη, έναν αγώνα στον οποίο, όπως αναφέρει η L' Équipe, ο Ζαΐρ-Έμερι αναγκάστηκε να ζητήσει την άδεια από τους γονείς του.

Οι ανήλικοι Γάλλοι δεν έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν χωρίς την άδεια των γονιών τους και ο Γουάρεν είναι μαθητής Λυκείου εκτός από επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και δεν θα μπορούσε να είχε ταξιδέψει στην Ελλάδα χωρίς τη σχετική γονική άδεια. 

Αν κάνει το ντεμπούτο του, είτε κόντρα στο Γιβραλτάρ είτε κόντρα στην Ελλάδα, ο Ζαΐρ-Εμερί θα γίνει ο νεότερος πρωτοεμφανιζόμενος στην ιστορία της γαλλικής εθνικής ομάδας, σε ηλικία 17 ετών και 8 μηνών. Το ρεκόρ, μέχρι σήμερα, κατέχει ο Καμαβινγκά, ο οποίος τον Οκτώβριο του 2020, σε αγώνα με την Κροατία, έκανε το ντεμπούτο του σε ηλικία 17 ετών και 9 μηνών. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags