Facebook Pixel Το ξέκοψε ο Πογέτ: ’’Μην λέτε ότι θέλω να φύγω, είμαι χαρούμενος εδώ’’
| 2023-11-16 17:26:00

Αποκάλυψη Πογέτ για το μέλλον του στην Εθνική - "Έχω πληρώσει το ενοίκιο" - Τι είπε για Euro και Φιλαδέλφεια!

Sportdog Team
Αποκάλυψη Πογέτ για το μέλλον του στην Εθνική - "Έχω πληρώσει το ενοίκιο" - Τι είπε για Euro και Φιλαδέλφεια!

Ο προπονητής της εθνικής Ελλάδας έσβησε τη φωτιά και διέψευσε τις φήμες φυγής του.

Ο Γκουστάβο Πογέτ σε πρόσφατες δηλώσεις του είχε τονίσει ότι ο βοηθός του δεν είχε πληρωθεί και ξέσπασε... πόλεμος με την ΕΠΟ. Χαρακτηριστικά είχε δηλώσει: «Ο Μαουρίσιο Ταρίκο, ο βοηθός μου, δεν είναι εδώ. Δεν έχει πληρωθεί από την ομοσπονδία εδώ και 8 μήνες. Θέλουμε κάποιους κανόνες, δεν έχει να κάνει με τα χρήματα, αλλά με τον σεβασμό. Δυστυχώς, δεν θα έχουμε τον Ταρίκο αυτή την εβδομάδα».

Η ΕΠΟ τοποθετήθηκε με ανακοίνωση και ανέφερε: «Ο κ. Ταρίκο παρά τις επανειλημμένες προτροπές των οικονομικών υπηρεσιών της ΕΠΟ, αρνείται μέχρι και σήμερα να λάβει ελληνικό ΑΦΜ. Για το λόγο αυτό δεν μπορεί να εκδώσει νόμιμο παραστατικό και για τον ίδιο λόγο δεν μπορεί η ΕΠΟ να καταβάλει την αμοιβή του».

Η σημερινή του απάντηση, πάντως, σβήνει τη φωτιά με τον Ουρουγουανό να ξεκαθαρίζει: "Είμαι χαρούμενος εδώ, μην λέτε ότι θέλω να φύγω, έχω πληρώσει το ενοίκιο μου μέχρι τον Μάιο στη Γλυφάδα".

Αναλυτικά δήλωσε:

''Σας παρακαλώ μην λέτε ότι θέλω να φύγω, ότι προσπαθώ να φύγω. Προσπαθώ να βελτιωθώ. Θέλω ένα νέο προπονητικό κέντρο; Ναι. Θέλω να παίζω με τις τέσσερις κερκίδες ανοιχτές; Ναι. Θέλω να σιγουρεύσω ότι θα είμαστε πιο επαγγελματίες απ' ό,τι είμαστε τώρα; Ναι.

Μην προσπαθείτε να δείτε κάτι πίσω από τα λόγια μου την Δευτέρα, γιατί δεν υπάρχει τίποτα. Εάν προκριθώ την επόμενη εβδομάδα ή τον Μάρτιο, χρειάζομαι ένα νέο συμβόλαιο; Ναι.

Ίσως θα είμαι ο πρώτος προπονητής που θα πάει στο Euro χωρίς συμβόλαιο, αλλά μην λέτε άλλα πράγματα. Θα είμαι αρκετά αφελής να έχω πληρώσει έξι μήνες μπροστά το ενοίκιό μου και να θέλω να φύγω''.

Για το ματς με τη Νέα Ζηλανδία: «Η ομάδα είναι πάρα πολύ καλά. Η ατμόσφαιρα είναι φανταστική, προπονούμαστε πάρα πολύ καλά. Αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι πολύ σοβαρά, ίσως θέλουμε λίγη δουλειά στο κίνητρο, εξαιτίας των συνθηκών του αγώνα. Εάν με ρωτάς τώρα, η ομάδα είναι στο δέκα στα δέκα».

Για τα αυτόγραφα από τα παιδιά και τον κόσμο: «Εάν πάω πίσω στον Φεβρουάριο του 2022, όταν ξεκινήσαμε και κανείς δεν μας περίμενε ή έβλεπε τις προπονήσεις δείχνει ότι η σύνδεση με τον κόσμο είναι φανταστική. Είναι εντυπωσιακό για τους παίκτες να βλέπει όλο αυτόν τον κόσμο να τους περιμένει. Θέλουμε να τους δώσουμε κάτι πίσω και αυτός είναι ο κύριος στόχος η πρόκριση στην τελική φάση του Euro».

Για την χρησιμότητα του φιλικού: «Συνεχίζουμε να μεγαλώνουμε, θέλω να παίζω με τις πιο δυνατές ομάδες. Το κάνουμε για να προετοιμάσουμε τα παιχνίδια του Μάρτιου, γιατί θέλουμε να πάμε στο Euro».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags