Facebook Pixel Ελλάδα - Γαλλία: Έξαλλος ο Ντεσάν μετά το ματς! - Για ποιο λόγο διαμαρτύρεται - "Οι διαιτητές υποφέρουν..."
| 2023-11-22 00:40:00

Έξαλλος ο Ντεσάν μετά το ματς! - Για ποιο λόγο διαμαρτύρεται - "Οι διαιτητές υποφέρουν..."

Sportdog Team
Έξαλλος ο Ντεσάν μετά το ματς! - Για ποιο λόγο διαμαρτύρεται - "Οι διαιτητές υποφέρουν..."

Γιατί ξέσπασε ο τεχνικός της Γαλλίας μετά την ισοπαλία με την Ελλάδα στην OPAP Arena.

Ο Ντιντιέ Ντεσάν "έβραζε" μετά το ματς της Γαλλίας με την Ελλάδα, διερωτώμενος γιατί δεν υπήρχε τεχνολογία γραμμής στην αναμέτρηση της Νέας Φιλαδέλφειας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αυτό που με λυπεί είναι ότι μιλάμε για ένα ματς διεθνούς επιπέδου. Θα μπορούσε να είναι ένα παιχνίδι που θα κρινόταν η πρόκριση. Να το παίζουμε σε ένα γήπεδο, στο οποίο δεν υπάρχει Goal Line Technology είναι κάπως… Γιατί δεν υπήρχε Goal Line Technology; 

Δεν υπήρχε γιατί… κοστίζει ακριβά. Προφανώς και αυτό δεν συνάδει με τις απαιτήσεις στο ανώτερο επίπεδο. Βάζω την θέση μου σε αυτή των διαιτητών. Υποφέρουν. Ο κύριος από το VAR είναι σίγουρος 99% ότι η μπάλα δεν πέρασε την γραμμή, όμως μένει αυτό το 1% που με βάση τις φωτογραφίες… Τέλος πάντων.

Χάσαμε την ευκαιρία να είμαστε στην κορυφή της βαθμολογίας της FIFA στο τέλος της χρονιάς. Ωστόσο, δεν ήταν η απουσία Goal Line Technology που μας έκανε να δεχθούμε δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Ωστόσο, κάναμε αυτό που έπρεπε για να επιστρέψουμε στο παιχνίδι και να θέσουμε τις βάσεις για να το κερδίσουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Περηφάνια για την Εθνική, "απαντήσεις" σε Πογέτ - Συγκλονιστικοί Ρέτσος, Μαυροπάνος - "Εκτόξευση" Ιωαννίδη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags