Ο Χοσέ Λουίς Γκόμες έκανε το ντεμπούτο του στη Ρασίνγκ Κλουμπ το 2013 και την επόμενη χρονιά μετακόμισε στο Σαν Μάρτιν ντε Σαν Χουάν, έναν σύλλογο όπου έπαιξε μέχρι το 2016, τη χρονιά που πήρε μεταγραφή στη Λανούς.

Στην Εθνική του Σαμπάολι

Εκεί αναδείχθηκε πρωταθλητής και έγινε συμπαίκτης του Λιονέλ Μέσι στην Εθνική ομάδα χάρη στον Χόρχε Σαμπάολι, προπονητή που τον κάλεσε για να παίξει το διπλό ραντεβού των φιλικών με τη Βραζιλία και τη Σιγκαπούρη. Σήμερα, χωρίς θέση στην ομάδα του, προπονείται με τη δεύτερη ομάδα και κάνει τα πάντα για να βγει μπροστά.

Ο Χοσέ Λουίς Γκόμες (δεξιά)

Ο πατέρας του έπλεξε το εγκώμιο του γιου του αυτή τη στιγμή, λέγοντας: «Ήμασταν πάντα μια ταπεινή οικογένεια. Ο Ελ Νεγκρίτο μας βοηθά. Μετά την προπόνηση, βγαίνει στη δουλειά με το αυτοκίνητο το απόγευμα. Μερικές φορές, περισσότερο τη νύχτα». 

Στα 30 του, το συμβόλαιο του αμυντικού λήγει στις 31 Δεκεμβρίου και ο σύλλογος δεν έχει καμία πρόθεση να το ανανεώσει με τον πρώην συμπαίκτη του Λιονέλ Μέσι να σκέφτεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Η φωτό με τον Μέσι και οι 3 τίτλοι

Ήταν στις 29 Απριλίου 2021, όταν αγωνίστηκε τελευταία φορά για το Copa Sudamericana με τη Λανούς στην ήττα με 2-1 από την Γκρέμιο της Βραζιλίας. Πάντως, στη μέχρι τώρα καριέρα του κέρδισε τρεις τίτλους και μια αναμνηστική φωτογραφία με τον Αργεντινό σούπερ σταρ, Λιονέλ Μέσι.