Facebook Pixel Θωμάς Μαύρος: "Συγχαρητήρια Ελλάδα! Γκολάρα Μπακασέτα – Εξελίξιμος Ιωαννίδης" - Κρατάμε Πογιέτ στα μπαράζ
| 2023-11-22 15:07:00

"Συγχαρητήρια Ελλάδα! Γκολάρα Μπακασέτα - Εξελίξιμος Ιωαννίδης" - Κρατάμε Πογιέτ στα μπαράζ

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
"Συγχαρητήρια Ελλάδα! Γκολάρα Μπακασέτα - Εξελίξιμος Ιωαννίδης" - Κρατάμε Πογιέτ στα μπαράζ

Ο Θωμάς Μαύρος έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια της εθνικής ομάδας μετά την ισοπαλία με τη Γαλλία. Ο προπονητής ξέρει πως θα χτίσει σε αυτό το αποτέλεσμα για τη συνέχεια.

Συγχαρητήρια στην Εθνική για την εμφάνισή της με τη Γαλλία έδωσε ο Θωμάς Μαύρος. Ο μεγαλύτερος σκόρερ στην Α’ Εθνική όλων των εποχών μίλησε στο Sportdog για την εικόνα του ομοσπονδιακού συγκροτήματος στο τελευταίο παιχνίδι των προκριματικών του Euro 2024 και εξέφρασε την αισιοδοξία ότι αν δουλέψει η ομάδα στα μπαράζ θα βρίσκεται στην τελική φάση της διοργάνωσης.

«Μας έκανε όλους αισιόδοξους η Εθνική! Μας άρεσε κόντρα στη Γαλλία. Συγχαρητήρια τα παιδιά. Έπαιξαν με πάθος. Μακάρι να έφερναν και τη νίκη. Το γκολ της ισοφάρισης των Γάλλων όμως ήταν πολύ δύσκολο. Κατά τα άλλα ο τερματοφύλακάς μας ήταν πολύ καλός. Γενικά ήταν ένα πολύ καλό ο παιχνίδι, η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και εξαιρετική αντίδραση. Ήταν ένα καλό αποτέλεσμα για τη χώρα μας», ήταν το πρώτο σχόλιο του βετεράνου άσου.

Μπορεί και πρέπει η Εθνική να χτίσει πάνω σε αυτό το ματς με τη Γαλλία. «Σίγουρα, αλλά ο προπονητής ξέρει καλύτερα πως μπορεί να φέρει την ομάδα στην καλύτερή της απόδοση» απάντησε ο κ. Μαύρος, ο οποίος σχολιάζοντας τον θόρυβο που είχε αναπτυχθεί γύρω από τον Πογιέτ τον τελευταίο καιρό, εμφανίστηκε αρνητικός στην πιθανότητα απομάκρυνσής του.

Παρότι ο μεγάλος γκολτζής του παρελθόντος ήταν ικανοποιημένος με την εμφάνιση κάθε διεθνή δεν μπορούσαμε να ζητήσουμε την άποψή του για τους δύο σκόρερ της γαλανόλευκης.

«Η ισοφάριση του Τάσου Μπακασέτα ήταν γκολάρα! Το έβαλε με το αριστερό του, το καλό του πόδι. Εκεί σπάνια να το χάσει», ανέφερε και πρόσθεσε για τον Φώτη Ιωαννίδη: «Είναι ένα πολύ δυνατό παιδί και εξελίξιμο σέντερ φορ. Πρέπει να έχει συνέχεια. Να έχει μεγαλύτερη ανοδική πορεία».

Παρότι δεν εξασφάλισε την πρόκριση μέσω των προκριματικών, αφού στον όμιλό της υπήρξαν τα μεγαθήρια Γαλλία και Ολλανδία, η Ελλάδα έχει τη δυνατότητα να πάρει το εισιτήριο για το Euro. Η Εθνική είχε αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στην 2η ευκαιρία πρόκρισης από τον Ιούνιο του 2022, όταν «κλείδωσε» την πρωτιά στον όμιλό της στο Nations League. Αντίπαλος της Εθνικής στον ημιτελικό των Play Offs θα είναι το Καζακστάν και ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 21 Μαρτίου 2024 επί ελληνικού εδάφους. Εφόσον προκριθεί, θα αναμετρηθεί από τον νικητή του ζευγαριού Γεωργία-Λουξεμβούργο στις 26 Μαρτίου.

«Τίποτα δεν είναι εύκολο και τίποτα δεν δύσκολο. Αν είμαστε κατάλληλοι προετοιμασμένοι όλα θα πάνε καλά», κατέληξε ο Θωμάς Μαύρος μιλώντας στο Sportdog.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Respect στους κάφρους - Ντράπηκε και η ντροπή No2 στη Φιλαδέλφεια - Αφήστε έστω την Εθνική ρε απίθανοι!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags