Στο πλάνο των Μαρτίνεθ και Κορδόν για τον φετινό Ολυμπιακό έχει σημαίνοντα ρόλο η ανάδειξη παικτών από την Ακαδημία του συλλόγου. Μέχρι στιγμής στη σεζόν δεν έχει πάρει κάποιος την ευκαιρία, ωστόσο αυτό αναμένεται να αλλάξει στη συνέχεια. Ήδη κάποια παιδιά κάνουν προπονήσεις με την πρώτη ομάδα, κερδίζοντας έτσι εμπειρίες και δουλεύοντας με στόχο κάποια στιγμή να κερδίσουν μία θέση στα πλάνα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις εντυπώσεις έχει κερδίσει ο Κωνσταντίνος Κωστούλας, ο οποίος παρουσιάζει εξαιρετικά στοιχεία στις προπονήσεις του με την πρώτη ομάδα. Πρόκειται για 18χρονο άσο, ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού.



Άνθρωποι που παρακολουθούν το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού υποστηρίζουν ότι ο νεαρός αμυντικός έχει κερδίσει εγκωμιαστικά σχόλια από τον Μαρτίνεθ, που θα τον έχει στα υπ' όψιν του για το μέλλον. Ίσως όχι μόνο με ορίζοντα τις επόμενες σεζόν, αλλά και για την τρέχουσα!

Οι Ερυθρόλευκοι θα έχουν μπροστά τους πολύ απαιτητικό και γεμάτο πρόγραμμα, ειδικά εάν καταφέρουν να εξασφαλίσουν ευρωπαϊκή συνέχεια και να προκριθούν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, όπου αντιμετωπίζουν τον Παναθηναϊκό. Θεωρείται δεδομένο ότι ο Μαρτίνεθ θα χρειαστεί να ανοίξει το ροτέισον και στην πρώτη ευκαιρία μπορεί να αγωνιστούν πιτσιρικάδες. Με τον Κωστούλα να βρίσκεται στην... πρώτη γραμμή, εφόσον συνεχίσει να δουλεύει και να βελτιώνεται.

Επί Βαγγέλη Μαρινάκη, οι Πειραιώτες πάντα έδιναν προτεραιότητα στην ανάδειξη Ελλήνων παικτών, είτε μέσω της Ακαδημίας είτε αποκτώντας τους από άλλες ελληνικές ομάδες. Ειδικά στους στόπερ ο Ολυμπιακός έχει παράδοση στους Έλληνες, από τον Μανωλά και τον Σιόβα έως Ρέτσο και τον Ντόη. Όλοι εύχονται ο ταλαντούχος Κωστούλας να δώσει συνέχεια, ενώ θυμίζουμε πως στο ρόστερ υπάρχουν κι άλλοι νεαροί αμυντικοί, όπως οι Κουτσίδης (18), Μπαγκαλιάνης (22) και Δημήτρης Ρέτσος (19).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ανακοινώσεις" Μαρινάκη για Κορδόν, Ανιγκό - Ο Άλβες αλλάζει τις μεταγραφές - Ξανά για την... καψούρα Καρεμπέ!