Όλη η Σουηδία είναι στα πόδια του γιου του Ζλάταν που θα παίξει για τη χώρα, αν και θεωρητικά θα μπορούσε να παίξει και για την Κροατία ή τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη σύμφωνα με τον παππού και τη γιαγιά του.

Ο Σουηδός ποδοσφαιριστής Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έκλεισε την καριέρα του το καλοκαίρι, αλλά δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ για να «ζήσει» ξανά στο ποδόσφαιρο αυτό το επώνυμο. Ο γιος του, Βίνσεντ, έκλεισε τα 15 και έλαβε πρόσκληση να ενταχθεί στο στρατόπεδο της εθνικής Σουηδίας, όπου οι παίκτες γεννήθηκαν το 2008.

Υπήρξε πρωτόγνωρο ενδιαφέρον για τον «μικρό Ίμπρα», ο οποίος προφανώς θα πιεστεί πολύ λόγω του πατέρα του. Μόλις έφτασε η πρόσκληση για συμμετοχή στην επιλογή U15 της Σουηδίας, τα ΜΜΕ άρχισαν να γράφουν για αυτόν και στην προπόνηση βρέθηκαν δεκάδες δημοσιογράφοι και υπήρχαν ειδικά μέτρα ασφαλείας.

Ο Ζλάταν έχει επίσης έναν γιο τον Μαξιμιλιάν που δεν έχει φτάσει ακόμη σε αυτό το επίπεδο ποδοσφαίρου.

Ο γιος του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, ο Βίνσεντ έγινε 14 ετών και έλαβε πρόσκληση να ενταχθεί στην Εθνική Σουηδίας, αλλά μπορεί να αγωνιστεί τόσο με την Κροατία όσο και με τη Βοσνία - Ερζεγοβίνη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by