Ο Τάσος Νικολογιάννης μετέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού και στάθηκε στο πώς πήραν από την πράσινη ΠΑΕ το σενάριο που «παίζει» έντονα για λουκέτο στις θύρες, το οποίο θα οδηγήσει σε διεξαγωγή του αγώνα της Μακάμπι Χάιφα με παρουσία μόνο φιλοξενούμενων οπαδών στη Λεωφόρο.

Αναλυτικά είπε:

«Από τον Παναθηναϊκό περιμένουν να δουν το αν θα επικρατήσει η λογική ή ο παραλογισμός. Η θέση του Παναθηναϊκού είναι ξεκάθαρη και εκφράστηκε μέσω του Γιάννη Αλαφούζου. Δεν θα έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα αυτό το μέτρο και αν το πάρει η κυβέρνηση θα δείξει αδυναμία να δώσει λύση στο πρόβλημα.

Είναι σαν να επιβραβεύεις αυτό που γίνεται. Το μόνο που θα κάνεις είναι να τιμωρήσεις τις ομάδες που θα κάνουν προσπάθεια για να συνεχίσουν στην Ευρώπη. Θα αντιδράσει έντονα ο Παναθηναϊκός εφόσον ανακοινωθούν τα συγκεκριμένα μέτρα. Μακάρι να το σκεφτούν διαφορετικά στην κυβέρνηση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η νέα τετράδα "σούπερ σταρ" του Αταμάν - 5αρι, 3αρι και κορυφαίος γκαρντ - Σκάει ηχηρή αποχώρηση στον ΠΑΟ!

Ακούστε το ηχητικό: