Facebook Pixel Τουρκία: Συνελήφθη ο πρόεδρος της Ανκαραγκουτσού που έριξε μπουνιά στον διαιτητή!
| 2023-12-12 11:03:00

Συνελήφθη ο πρόεδρος της Ανκαραγκουτσού που έριξε μπουνιά στον διαιτητή!

Sportdog Team
Συνελήφθη ο πρόεδρος της Ανκαραγκουτσού που έριξε μπουνιά στον διαιτητή!

Άλλα τρία άτομα παραμένουν υπό κράτηση. 

Στη σύλληψη του προέδρου της Ανκαραγκουτσού, Φαρούκ Κότσα, ο οποίος έριξε μπουνιά στον διαιτητή του αγώνα με τη Ρίζεσπορ, Χαλίλ Ουμούτ Μελέρ, προχώρησαν οι αρχές στην Τουρκία, ενώ τρία ακόμα άτομα παραμένουν υπό κράτηση.

Λίγο μετά το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης, ο Κότσα εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκε με μπουνιές και κλωτσιές στον άτυχο ρέφερι, ο οποίος δέχθηκε χτυπήματα κι από άλλα άτομα που βρέθηκαν κοντά στο σκηνικό.

Ο διαιτητής αποχώρησε σοβαρά τραυματίας, με μία τεράστια μελανιά και ένα πρήξιμο στο αριστερό μάτι, σε ένα επεισόδιο χωρίς προηγούμενο, που είχε ως αποτέλεσμα η ομοσπονδία του τουρκικού ποδοσφαίρου να ανακοινώσει λίγες ώρες μετά, την αναβολή όλων των πρωταθλημάτων στην Τουρκία επ' αόριστον.

Το περιστατικό έλαβε πολιτικές προεκτάσεις στην Τουρκία, αφού ο πρόεδρος της Ανκαραγκουτσού είναι μέλος του κόμματος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και πρώην βουλευτής, με τον Τούρκο πρόεδρο να το καταδικάζει και να ανακοινώνει την αποβολή του Κότσα από το κόμμα του, που θα επικυρωθεί την Τρίτη (12/12).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο: "Λουκέτο" και στο τουρκικό πρωτάθλημα μετά την γροθιά προέδρου σε διαιτητή! (pic-vid)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags