Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Έξαλλοι στον Παναθηναϊκό, ζητούν τιμωρία διαιτητή - "Δεν έδωσε εξόφθαλμο πέναλτι" - Δείτε τη φάση (Vid)
| 2023-12-16 18:38:00

Έξαλλοι στον Παναθηναϊκό, ζητούν τιμωρία διαιτητή - "Δεν έδωσε εξόφθαλμο πέναλτι" - Δείτε τη φάση (Vid)

Sportdog Team
Έξαλλοι στον Παναθηναϊκό, ζητούν τιμωρία διαιτητή - "Δεν έδωσε εξόφθαλμο πέναλτι" - Δείτε τη φάση (Vid)

Σκληρή ανακοίνωση από τον Παναθηναϊκό ΑΟ, που "βράζει" για τη διαιτησία της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης (0-0) για το Πρωτάθλημα Α' Κατηγορίας Γυναικών.
 

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης εξέδωσε ο ΑΟ Παναθηναϊκός. Το Τριφύλλι υποστηρίζει ότι δεν του δόθηκε εξόφθαλμο πέναλτι, αλλά και ότι συνολικά δεν είχε σωστή αντιμετώπιση από την κ. Αντωνίου, ζητώντας την τιμωρία της διαιτητή.

Δείτε την επίμαχη φάση:

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η διοίκηση του Συλλόγου εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια της για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκε από τη διαιτησία της κ. Αντωνίου και ειδικά για τη φάση του πέναλτι που δεν δόθηκε στο 72΄ στη Χάρις.

Επρόκειτο για μια καταφανέστατη περίπτωση και απορούμε γιατί δεν εφάρμοσε την εσχάτη των ποινών σε μια τόσο εξόφθαλμη φάση.

Η ίδια ρέφερι είχε δώσει με χαρακτηριστική ευκολία ανύπαρκτο πέναλτι ωστόσο σήμερα έδειξε ότι δεν ήθελε να σφυρίξει τον κανονισμό.

Ζητάμε την παραδειγματική τιμωρία της για το μέλλον και ελπίζουμε να μην τύχουμε αντίστοιχης αντιμετώπισης στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Είναι άδικο σε ένα τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα να παίζει καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του η διαιτησία και να μην παίζεται επί ίσοις όροις.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags