Facebook Pixel Sportdog.gr | O παίκτης με περισσότερες από «επτά ζωές»: Οι 136 χαμένοι αγώνες και οι 891 μέρες εκτός
| 2023-12-20 16:05:00

O παίκτης με περισσότερες από «επτά ζωές»: Οι 136 χαμένοι αγώνες και οι 891 μέρες εκτός

Του Γιώργου Βροντάκη
O παίκτης με περισσότερες από «επτά ζωές»: Οι 136 χαμένοι αγώνες και οι 891 μέρες εκτός

Έχει χάσει 136 αγώνες και έχει μείνει εκτός για 891 ημέρες λόγω τραυματισμών.

Ο Γάλλος μέσος της Βιγιαρεάλ επέστρεψε έπειτα από οκτώ μήνες λόγω τραυματισμού και η ποδοσφαιρική του ζωή είναι γεμάτη εμπόδια που τον έκαναν να σηκωθεί και να ξεπεράσει τα πάντα.

Ο Φρανσίς Κοκλέν εκτός από την παρουσία του στο γήπεδο είναι συχνός επισκέπτης ανάμεσα στο νυστέρι και τον φυσιοθεραπευτή. Έχει επαναλάβει αυτό το μονοπάτι αμέτρητες φορές - έχει υποστεί περισσότερους από 20 τραυματισμούς, συμπεριλαμβανομένων των μυϊκών τραυματισμών και αυτών που χρειάστηκε να υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση για 12 σεζόν.

Όταν δεν ήταν ο αστράγαλος, ήταν ένας σύνδεσμος, ο αχίλλειος τένοντας ή ο πιο πρόσφατος τελευταίος που ξεπέρασε: μια ρήξη χιαστού στο γόνατό του που σημειώθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο σε μια αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα.

Το ιατρικό ιστορικό του Κοκλέν είναι τρομακτικό, αλλά ταυτόχρονα μπορεί να θεωρηθεί και παράδειγμα βελτίωσης. Λίγοι αθλητές μπορούν να επιστρέψουν έπειτα από τόσους τραυματισμούς.

Τα δεδομένα είναι ανατριχιαστικά . Ο 32χρονος μέσος έχει χάσει 136 αγώνες λόγω τραυματισμού στην καριέρα του, αλλά έμεινε εκτός για 891 ημέρες. Λίγοι μπορούν να έχουν τόσες ζωές όσες ο Γάλλος...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags