Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Ξεκάθαρος ο Βαρούχας για τα τρία πέναλτι που ζητά ο Ολυμπιακός: "Υπάρχει παράβαση" - Διαφωνεί με ΑΕΚ (Vid)
| 2023-12-22 09:30:00

Ξεκάθαρος ο Βαρούχας για τα τρία πέναλτι που ζητά ο Ολυμπιακός: "Υπάρχει ανατροπή" - Διαφωνεί με ΑΕΚ (Vid)

Sportdog Team
Ξεκάθαρος ο Βαρούχας για τα τρία πέναλτι που ζητά ο Ολυμπιακός: "Υπάρχει ανατροπή" - Διαφωνεί με ΑΕΚ (Vid)

Δικαιολογημένα παράπονα έχουν οι Πειραιώτες για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα είπε ο Παναγιώτης Βαρούχας στην ΕΡΤ!

Πολλά και σοβαρά παράπονα από την διαιτησία του Ζαμπάλα στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο (0-0) έχει ο Ολυμπιακός και μάλιστα διαμαρτύρεται για τρία πέναλτι.

Ο Παναγιώτης Βαρούχας στην «Αθλητική Πέμπτη» της ΕΡΤ σχολίασε και τις τρεις φάσεις, που μπορείτε να δείτε παρακάτω στο Sportdog.gr και εξέφρασε μία διαφορετική άποψη από τους Πειραιώτες!

Στο 64’ ο Ελ Κααμπί μετά από μαρκάρισμα του Ντε Μποκ έπεσε στο έδαφος μέσα στην μεγάλη περιοχή του Ατρομήτου, αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, απόφαση σωστή σύμφωνα με τον Βαρούχα, ενώ ίδια άποψη εξέφρασε και για τη φάση του 69’, όταν ο Ρόντινέι βρέθηκε στο χορτάρι από μαρκάρισμα του Κουέν στον αέρα.

Αντίθετα, ο καθηγητής διαιτησίας είπε πως υπάρχει πέναλτι στη φάση του 74ου λεπτού, όταν ο Τζαβέλλας βρήκε τα πόδια του Ποντένσε εντός περιοχής!

Όσον αφορά το παιχνίδι της ΑΕΚ, ο Παναγιώτης Βαρούχας διαφώνησε με την ΑΕΚ που ζήτησε κόκκινη στο χτύπημα του Θυμιάνη στο πρόσωπο του Λιβάι Γκαρσία, καθώς ανέφερε πως ο άσος του Πανσερραϊκού πήγε για την μπάλα και χωρίς δύναμη και σωστά πήρε μόνο κίτρινη.

Δείτε τη φάση:


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κραυγή αγωνίας Καρβαλιάλ - Επιπόλαιος Ποντένσε, απογοήτευση Μπρίνιτς, Καρβάλιο - Μήνυμα σε Αλεξανδρόπουλο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags