Facebook Pixel Φελίπε Μέλο: Δικαιολόγησε την... μανούρα με Γουόκερ-Γκρίλις ο Μέλο: "Δεν μπορεί να τα βάλει με άντρα, δεν σεβάστηκαν" (Vid)
| 2023-12-23 13:43:00

Δικαιολόγησε την... μανούρα με Γουόκερ-Γκρίλις ο Μέλο: "Δεν μπορεί να τα βάλει με άντρα, δεν σεβάστηκαν" (Vid)

Sportdog Team
Δικαιολόγησε την... μανούρα με Γουόκερ-Γκρίλις ο Μέλο: "Δεν μπορεί να τα βάλει με άντρα, δεν σεβάστηκαν" (Vid)

Διαστάσεις παίρνει ο καυγάς που είχαν μετά το τέλος του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων οι Φελίπε Μέλο, Κάιλ Γουόκερ και Τζακ Γκρίλις.

Επεισοδιακό ήταν το φινάλε του τελικού της Μάντσεστερ Σίτι με τη Φλουμινένσε για το Παγκόσμιο Συλλόγων, το οποίο κατέκτησαν οι Πολίτες με σκορ 4-0, καθώς ήρθαν στα χέρια οι Μέλο, Γκρίλις και Γουόκερ.

Την ώρα που οι παίκτες της Σίτι πανηγύριζαν την κατάκτηση του τροπαίου, o Bραζιλιάνος χαφ της Φλουμινένσε πιάστηκε στα χέρια πρώτα με τον Γουόκερ και κατόπιν με τον Γκρίλις, ενώ οι συμπαίκτες τους προσπάθησαν να τους χωρίσουν.

Με δηλώσεις του, μετά το παιχνίδι ο Μέλο κάθε άλλο παρά μετανιωμένος έδειξε για το επεισόδιο και θέλησε να δικαιολογήσει τη συμπεριφορά του. 

«Έχω δει ηλίθιους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να λένε ότι ξεκίνησα έναν καυγά... Δεν ήθελα καμία σύγκρουση. Ο Γκρίλις δεν σεβάστηκε τον σύλλογο της Φλουμινένσε και δεν θα το αφήσω ποτέ να συμβεί αυτό. Όπου κι αν βρίσκομαι, πάντα θα παλεύω. Φώναζε “όλε” στο τέλος του παιχνιδιού» είπε και πρόσθεσε: 

«Ένας ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να το κάνει αυτό στον αγωνιστικό χώρο. Δεν ξεκίνησα κανένα επεισόδιο, αντίθετα, πήγα να υπερασπιστώ τον Μαρτινέλι, τον οποίο επέπληξε ο Γκρίλις. Πήγε να τα βάλει με ένα παιδί, αλλά δεν μπορεί να τα βάλει με έναν άντρα. Δεν μετανιώνω. Θα το έκανα ξανά. Είμαι πολεμιστής.Όλη μου η ζωή ήταν έτσι, αλλά πάντα σεβόμουν. Όταν νικήσαμε ένα παιχνίδι με 10-1 για το Copa Sudamericana, η Φλουμινένσε σεβάστηκε. Όταν νικήσαμε τη Ρίβερ με 5-1, τη σεβαστήκαμε επίσης. Όταν κερδίσαμε τον τελικό στο Libertadores, το ίδιο έγινε κόντρα στη Μπόκα. Και έτσι θα είναι για πάντα». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags