Ρεπορτάζ για τις εξελίξεις στην ποδοσφαιρική ομάδα του Παναθηναϊκού παρουσίασε η εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στο MEGA.

Ο τίτλος ήταν: Φατίχ Τερίμ: Ποιος είναι ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού - Θύελλα αντιδράσεων για Γιοβάβοβιτς

Και αναλυτικά:

Το πρωί τον βρήκε στη Κωνσταντινούπολη μπροστά σε φωτογράφους και δημοσιογράφους λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο για την Αθήνα και το μεσημέρι στο Ελευθέριος Βενιζέλος να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις, σε Έλληνες εκπροσώπους του Τύπου για το νέο κεφάλαιο που ανοίγει στη ζωή και την καριέρα του.  

Ο Φατίχ Τερίμ είναι από χθες ο διάδοχος του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Στα 70 του χρόνια πια, ο Τούρκος… «αυτοκράτορας», όπως είναι το παρατσούκλι του στη γειτονική χώρα, λόγω των τροπαίων που έχει κατακτήσει, υπόσχεται να οδηγήσει το τριφύλλι στην κορυφή.

Η αλλαγή σκυτάλης στην τεχνική ηγεσία του τριφυλλιού, συνεχίζει να προκαλεί αντιδράσεις. Στο διαδίκτυο, η βροχή μηνυμάτων φαίνεται πως δεν έχει ολοκληρωθεί. Ευχαριστίες για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τα όσα προσέφερε στον Παναθηναϊκό και αιχμηρές τοποθετήσεις για τη νέα επιλογή.

Το σίριαλ Τερίμ ξεκίνησε χθες από αναρτήσεις Τούρκων δημοσιογράφων. Η επιβεβαίωση της φημολογίας ήρθε από τον ίδιο με μια λιτή ανακοίνωση.

Μετά από 2,5 χρόνια το συμβόλαιο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς λύθηκε με την διοίκηση των πρασίνων να τον ευχαριστεί για την προσφορά του.

Η εποχή Τερίμ έχει ήδη ξεκινήσει στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό και αναμένονται με ενδιαφέρον τα πρώτα κεφάλαια το επόμενο διάστημα.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ που έπαιξε στον αέρα!