Πάνος Μπιτσαξής: Την απομάκρυνση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς από τον πάγκο του Παναθηναϊκού σχολίασε ο νομικός δεδομένου ότι ο Γιάννης Αλαφούζος είναι φίλος και συναπόφοιτος του. 

«Για το φίλο και συναποφοιτο Γιάννη Αλαφούζο εχω να πω τα εξής.Δική του η απόφαση,δικό του το ρίσκο και το κυριώτερο δικά του τα λεφτά.Οι ομαδες είναι επιχειρήσεις. Δεν είναι ευαγή ιδρύματα ούτε τσάι και συμπάθεια.Το τι πιστεύουν οι προπονητές του Twiter δεν έχει μεγάλη σημασία.Η μπάλα δεν είναι «όλοι μαζί μπορούμε.

Είναι αν μπορεί ο ιδιοκτήτης. Ιστορικες ομαδες κατακρημνίστηκαν όταν ο ιδιοκτήτης δεν μπορούσε άλλο. Το επιχειρείν στη βασική ιδέα είναι απλό αλλά ριψοκίνδυνο.Δίνεις στο προπονηταρά 1,5 εκ.Του ζητάς να σε βάλει στους ομιλους του Champions league άντε και στο Europa έστω και στο ανυπόληπτο τρίτο.Σου ζητάει παίκτες.Δίνεις αλλα 5 και τους παίρνεις.Αν πετύχει η πρώτη άσκηση παίρνεις με το καλημερα 25εκ συν τα τηλεοπτικά κλπ.Αν πετύχει η μπιζνα είναι υπέρ αποδοτική.Αν αποτύχει πρέπει να έχεις πολύ βαθιά τσεπη η να αναπληρώνεις τη χασούρα με τη κατάλληλη διαπλοκη.Η κατρακύλα ως δυσμενές σενάριο ερχεται γεωμετρικά.

Πεφτουν και τα τηλεοπτικά,πέφτουν οι διαφημισεις,μειώνεται η προσέλευση. Μειώνεται το budget και πας ακόμα πιο κάτω.Η κερκίδα ουρλιάζει «πούλα».Δεν τολμάς να πας στο γήπεδο. Η πόλη γεμίζει συνθήματα στους τοίχους. «Πούλα».Αλλά ποιος αγοράζει;τα χρέη έχουν πάει στον ουρανό.Καλή τυχη Γιάννη.Εύχομαι να σου βγει. •Ο Ιβαν Γιοβάνοβιτς. Τον συμπαθώ πολύ. Κυριως για τα άψογα ελληνικά του.Αλλά και για το νηφάλιο, ψύχραιμο λόγο του. Εκπολίτισε το ποδοσφαιρο.Τα υπόλοιπα ειναι άλλη συζήτηση.Είναι άλλωστε ομολογουμένως εξαιρετικός και πετυχημένος προπονητής.•Μέχρι να βρει ,και θα τη βρει εύκολα, την επόμενη δουλειά του θαταν καλο να κανει μαθήματα ελληνικής γλωσσας στους γρυλίζοντας «Ελληνομαθεις» της θύρας 13.Να τους μάθει το νοημα των λέξεων.

Το 90% του λεκτικού τους πλούτου είναι το ρήμα «γ…ω»Σε όλες τις εγκλίσεις αλλά κυρίως στην προστακτική και την αρχαία ευκτικη.Το εκφέρουν ως ευχή και τους επιστρέφει ως κατάρα.Τόσο πολύ που είμαι σίγουρος ότι δεν γνωρίζουν τι σημαίνει.Το λένε χωρίς να ξέρουν τι είναι πρωτογενώς.Δεν έχουν την κατάλληλη εμπειρία. Δυσκολευονται. Να τους βοηθησει ο Ιβαν.Θα επιτελέσει θεάρεστο έργο.Τα ελληνικά του είναι τέλεια. Θα κάνει καλό και στα άτυχα κορίτσια τους αν υπάρχουν βέβαια γιατί πολυ αμφιβάλλω..Να χάσει το ρημα την επιθετική εχθρική απόχρωση πριν γίνει επικίνδυνο γι αυτα. Γιατί λέγε λεγε δεν ξέρεις πως θα προκύψει τελικά
», είπε ο  Πάνος Μπιτσαξής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λόγω... Λουτσέσκου "καθάρισε" Γιοβάνοβιτς ο Αλαφούζος - Τελευταία διαφωνία για Μπρινιόλι - Ζημιά στο ταμείο!