Facebook Pixel Ανκαραγκουτσού: Χαμός στην Τουρκία! Αποθέωση για τον πρόεδρο της Ανκαραγκουτσού μετά το ξύλο στον διαιτητή (vid)
| 2023-12-29 01:01:00

Χαμός στην Τουρκία! Αποθέωση για τον πρόεδρο της Ανκαραγκουτσού μετά το ξύλο στον διαιτητή (vid)

Sportdog Team
Χαμός στην Τουρκία! Αποθέωση για τον πρόεδρο της Ανκαραγκουτσού μετά το ξύλο στον διαιτητή (vid)

Σοκ είχαν προκαλέσει οι εικόνες με τον πρόεδρο της Ανγκαρανγκουτσού που μετά το τέλος του αγώνα με τη Ρίζεσπορ είχε επιτεθεί στον διαιτητή, όμως οι οπαδοί της ομάδας του φαίνεται να το... ευχαριστήθηκαν.

Ανκαραγκουτσού: Χάος είχε προκληθεί μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας της Άγκυρας με τη Ρίζεσπορ, με τον πρόεδρο των γηπεδούχων, Φαρούκ Κοτσά, να εισβάλλει και να επιτίθεται στον διαιτητή της αναμέτρησης, ρίχνοντάς του μπουνιά, με τον Χαλίλ Ουμούτ Μελέρ να αποχωρεί με μία τεράστια μελανιά και ένα πρήξιμο στο αριστερό μάτι.

Μάλιστα στον Κοτσά επιβλήθηκε ισόβιος αποκλεισμός από το ποδόσφαιρο, ενώ ο σύλλογος τιμωρήθηκε με ποινή πέντε αγώνων κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 63.000 ευρώ, με τον ίδιο πάντως να γνωρίζει την αποθέωση από τον κόσμο της Ανκαραγκιουτσού, που τον περίμενε όταν αποφυλακίστηκε και τον υποδέχθηκε με καπνογόνα και συνθήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξέσπασμα Τσουκαλά για Τερίμ: "Ρεζίλι ο ΠΑΟ, βάλτε την Άγκυρα - Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ για πρωτάθλημα 80-20" (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags