Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκαλύφθηκε γιατί η μητέρα του Κριστιάνο Ρονάλντο δεν τον επισκέπτεται ποτέ στη Σαουδική Αραβία
| 2024-01-02 17:55:00

Αποκαλύφθηκε γιατί η μητέρα του Κριστιάνο Ρονάλντο δεν τον επισκέπτεται ποτέ στη Σαουδική Αραβία

Sportdog Team
Αποκαλύφθηκε γιατί η μητέρα του Κριστιάνο Ρονάλντο δεν τον επισκέπτεται ποτέ στη Σαουδική Αραβία

Η Ντολόρες αποκάλυψε στα πορτογαλικά ΜΜΕ γιατί δεν επισκέπτεται ποτέ τον γιο της στην Ασία.

Η Ντολόρες Αβέιρο, μητέρα του διάσημου Πορτογάλου ποδοσφαιριστή Κριστιάνο Ρονάλντο, αποκάλυψε στα πορτογαλικά ΜΜΕ γιατί δεν επισκέπτεται ποτέ τον γιο της που παίζει στην Αλ Νασρ της Σαουδικής Αραβίας. Η Ντολόρες ταξίδεψε με τον Κριστιάνο στη Σαουδική Αραβία μόνο μία φορά όταν υπέγραψε συμβόλαιο με την Αλ-Νασρ στις αρχές του 2023.

Με εκείνη την ευκαιρία, ο Πορτογάλος συμφώνησε σε συνεργασία 200 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως και συνέχισε τη ζωή του στο Ριάντ. Αλλά η μητέρα του δεν επέστρεψε ποτέ στη Σαουδική Αραβία και η οικογένεια συχνά συγκεντρώνεται όταν ο Ρονάλντο φτάνει στην Πορτογαλία. 

O λόγος είναι πολύ απλός. Oι πτήσεις από την Πορτογαλία στη Σαουδική Αραβία είναι πολύ μεγάλες και κουραστικές για μια ηλικιωμένη κυρία στα 70 της.

«Είναι πολλές ώρες στο αεροπλάνο και είναι πολύ κουραστικό για μένα», αποκάλυψε η Ντολόρες στα πορτογαλικά ΜΜΕ όταν ρωτήθηκε γιατί δεν επισκέπτεται τον γιο της στη νέα του ομάδα και χώρα.

Οι πτήσεις από τη Λισαβόνα προς το Ριάντ διαρκούν τουλάχιστον 15 ώρες με υποχρεωτική αναμονή στο Ντουμπάι, κάτι που είναι πολύ κουραστικό για μια συνομήλικη κυρία της, επομένως βλέπει τον γιο και τα εγγόνια της μόνο όταν έρχονται στην πατρίδα της Πορτογαλία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags