Facebook Pixel Αργεντινή: Αναστάτωση στην Αργεντινή - Στο νοσοκομείο από υπερβολική δόση πασίγνωστος επιθετικός
| 2024-01-08 10:56:00

Αναστάτωση στην Αργεντινή - Στο νοσοκομείο από υπερβολική δόση πασίγνωστος επιθετικός

Sportdog Team
Αναστάτωση στην Αργεντινή - Στο νοσοκομείο από υπερβολική δόση πασίγνωστος επιθετικός

Ο γιος του ποδοσφαιριστή διαψεύδει την εν λόγω είδηση.

Μια σοκαριστική είδηση μεταδίδουν τα ΜΜΕ της Αργεντινής, τονίζοντας ότι ο Εζεκιέλ Λαβέτσι νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση, μετά από υπερβολική δόση.

Μάλιστα, κάποια δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο πάλαι ποτέ άσος της Παρί Σεν Ζερμέν και της Νάπολι μπήκε στην εντατική έχοντας στο πλευρό του μόνο την σύντροφό του, ενώ κάποιες άλλες αναφορές τόνιζαν ότι αφού πάρει εξιτήριο, θα εισαχθεί σε κέντρο αποτοξίνωσης. 

Εντούτοις, ο γιος του Λαβέτσι, Τόμας, προχώρησε σε ανάρτηση στα social media, αρνούμενος ότι ο πατέρας του είναι στο νοσοκομείο μετά από υπερβολική δόση οπιοειδών ή άλλων ναρκωτικών ουσιών. 

«Ο μπαμπάς μου είναι καλά και λαμβάνει θεραπεία. Σταματήστε να βρίσκεται πράγματα που δεν είναι αλήθεια. Δεν πήρε υπερβολική δόση, δεν ισχύει κάτι από όσα ακούγονται» έγραψε. 

Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών ο Λαβέτσι ήταν ξανά στο νοσοκομείο καθώς μαχαιρώθηκε στους κοιλιακούς κατά τη διάρκεια καυγά, ενώ υπέστη κάταγμα και στην κλείδα, με την οικογένειά του και τότε να διαψεύδει τα παραπάνω, λέγοντας ότι τα τραύματά του προκλήθηκαν ύστερα από πτώση από σκάλα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags