Facebook Pixel Η επιστροφή των «Reds» στην κορυφή του αγγλικού football και η «ευχή» του Κλοπ στον παραλίγο… πρώην «Φαραώ»
| 2024-01-08 16:04:00

Η επιστροφή των "Reds" στην κορυφή του αγγλικού football και η "ευχή" του Κλοπ στον παραλίγο… πρώην "Φαραώ"

του Αλεσσάντρο Μερκιόρι

Η επίδειξη δύναμης της Λίβερπουλ, μες στο Λονδίνο όπου απέκλεισε 0-2 την Άρσεναλ από τον 3ο γύρο του Κυπέλλου, χωρίς μάλιστα τους Σαλάχ, Φαν Ντάικ ή Τσιμίκα ήταν η αυτονόητη συνέχεια μίας περιόδου άκρας υγείας, που ύστερα από την απογοητευτική, περυσινή σεζόν βρίσκει δικαίως τους «Reds» τόσο στην κορυφή της Premier League, όσο ένα βήμα από τον τελικό του Carabao/ Λιγκ- Καπ, στα ημιτελικά του οποίου θ’ αντιμετωπίσει, στις 10 και 24 Ιανουαρίου, τη Φούλαμ.

Όσον αφορά στον Μοχάμεντ Σαλάχ, που αποχαιρέτησε προσωρινά την ομάδα για να ενσωματωθεί στην αποστολή της Αιγύπτου, για την πρεμιέρα (14/1) του Copa Africa με τη Μοζαμβίκη, ο Γερμανός προπονητής του, Γιούργκεν Κλοπ… ευχήθηκε οι Φαραώ ν’ αποκλειστούν όσο το συντομότερο γίνεται από τη διοργάνωση, έτσι ώστε να έχει το ταχύτερο δυνατόν στη διάθεσή του τον πρώτου του σκόρερ.

Το τελευταίο παιχνίδι του Σαλάχ, πριν «πετάξει» για την Ακτή Ελεφαντοστού ήταν την Πρωτοχρονιά, στο 4-2 σε βάρος της Νιουκάσλ όπου ο Αιγύπτιος απασχόλησε τον Τύπο και τα social media, πολύ περισσότερο για τη νέα του κόμμωση, παρά για τα δύο, από τα τέσσερα γκολ που πέτυχε. Γιατί όμως;

Γιατί, είτε λόγω κακής συνεννόησης, είτε λάθους του κομμωτή, εκείνη την ημέρα στο «Άνφιλντ» ο Σαλάχ έμοιαζε πολύ περισσότερο με τον «Krusty The Clown», διάσημο χαρακτήρα των Simpson, παρά με τον ποδοσφαιριστή που είχαν συνηθίσει. Σε τέτοιο μάλιστα βαθμό που, σε forum οπαδών τέθηκε κάποια στιγμή και το ερώτημα της μετονομασίας του παρατσούκλι του από… Φαραώ σε… Krusty.

Το ότι κάτι δεν πήγαινε καλά το συνειδητοποίησε και ο ίδιος ο Σαλάχ, ποστάροντας στον λογαριασμό του Instagram, με χιούμορ την άμεση διόρθωση καθησυχάζοντας όσους ετοιμάζονταν να τον βαπτίσουν αλλιώς.                 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags