Facebook Pixel Τάσος Δουβίκας: Ο... σιωπηλός φορ που σκοράρει κάθε 85 λεπτά (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2024-01-18 15:07:00

Αποθέωση για Έλληνα φορ στην Ισπανία: Πρώτος σκόρερ στο Κύπελλο - Γκολ κάθε 85’ (ΒΙΝΤΕΟ)

Του Γιώργου Βροντάκη

Ο σιωπηλός σκόρερ που έχει ένα γκολ κάθε 85 λεπτά χωρίς να είναι βασικός.

Ο Τάσος Δουβίκας είναι ο πρώτος σκόρερ της Θέλτα τη φετινή σεζόν, αφού έχει αγωνιστεί λιγότερο από 800 λεπτά. Ο Έλληνας επιθετικός δεν είναι στις βασικές επιλογές του Ράφα Μπενίτεθ, αλλά όποτε μπαίνει στο χορτάρι σκοράρει... 

Η ομάδα του Βίγκο προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας, καθώς επιβλήθηκε με 3-1 στο Μεστάγια επί της Βαλένθια με τον Τάσο Δουβίκα να αγωνίζεται βασικός και να σκοράρει δύο φορές στο 18' με πέναλτι και στο 80'.

Πρώτος σκόρερ της Θέλτα αλλά και του Copa del Rey

Ο Έλληνας φορ είναι πρωταγωνιστής χωρίς να το επιδιώκει. Έχει χαμηλό προφίλ, μερικές φορές υποτιμάται από τον προπονητή του, καθώς έχει ως τον λιγότερο χρησιμοποιημένο χρόνο στην επίθεση, αλλά όχι λιγότερο «θανατηφόρο» . Τα εννέα γκολ του αυτή τη σεζόν τον κάνουν πρώτο σκόρερ της Θέλτα.

Ο Ιάγο Άσπας έχει τρία γκολ σε 1436', ο Στραντ Λάρσεν μετράει επτά γκολ σε 1604', ενώ ο Τάσος Δουβίκας έχει πετύχει έξι γκολ στο Copa del Rey, που τον καθιστούν πρώτο σκόρερ της διοργάνωσης μαζί με τον Ασιέ Βιγιαλίμπρε της Αθλέτικ Μπιλμπάο και άλλα τρία στη LaLiga 

Η Θέλτα δαπάνησε 12 εκατομμύρια ευρώ για να πάρει τον διεθνή άσο από την Ουτρέχτη και δεν το μετανιώνει. Άλλωσε σε 768 λεπτά συμμετοχές και 9 γκολ, φαίνεται πως ο Δουβίκας βρίσκει δίχτυα κάθε 85'.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags