Facebook Pixel Ατάκα Μπερνάρ για το μέλλον του! "Σφάζονται" στα πόδια του ομάδες από τη Βραζιλία
| 2024-01-19 10:42:00

Ατάκα Μπερνάρ για το μέλλον του! "Σφάζονται" στα πόδια του ομάδες από τη Βραζιλία

Sportdog Team
Ατάκα Μπερνάρ για το μέλλον του! "Σφάζονται" στα πόδια του ομάδες από τη Βραζιλία

Ο παίκτης του Παναθηναϊκού τοποθετήθηκε για το θέμα καθώς τον Ιούνιο λήγει το συμβόλαιό του.

Το συμβόλαιο του Μπερνάρ λήγει το καλοκαίρι με τον Παναθηναϊκό και όλα δείχνουν, ότι ο 32χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός θα επιστρέψει την πατρίδα του. Εξάλλου τον τελευταίο καιρό υπάρχουν δημοσιεύματα από τη χώρα του καφέ, που τον φέρνουν στο στόχαστρο αρκετών ομάδων.

Μιλώντας ο ίδιος στη "Sportday", απάντησε αναφορικά με το μέλλον του ότι: "Δεν έχω μιλήσει με την ομάδα.  Έχω πολλές προτάσεις για να επιστρέψω στη Βραζιλία, αλλά κι από άλλες ομάδες, όμως πρώτα απ' όλα πρέπει να σεβαστώ την ομάδα μου, τον Παναθηναϊκό".

Όσο για την πρόκριση επί του Ολυμπιακού στο Κύπελλο, είπε: "Στο τέλος δημιουργήσαμε τις πιο σημαντικ΄ς και καθαρές ευκαιρίες στον αγώνα απ' τον Ολυμπιακό. Ήταν κρίμα που δεν σκοράραμε στην κανονική διάρκεια. Παίξαμε με πάρα πολλές και σημαντικές απουσίες, ενώ και κατά τη διάρκεια του αγώνα χάσαμε σημαντικούς παίκτες. Ήταν δύσκολο να το διαχειριστούμε αυτό. Ο κόουτς αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει τον Ακαϊντίν που είναι στόπερ, στην κορυφή. Ήταν δύσκολα. Στο τέλος όμως αξίζαμε την πρόκριση με βάση την εικόνα μας στα δύο παιχνίδια. Δικαιωθήκαμε στα πέναλτι και είμαστε πολύ χαρούμενοι για την πρόκριση". 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags