Facebook Pixel Super League - Βασίλης Μπάρκας: Χάθηκε ο Νο1 στόχος του ΠΑΟΚ για 1.5 εκατ. - Ο Έλληνας που θέλει όλη η Big 4 - Περιμένει πρόταση ο Μπάρκας!
| 2024-01-21 14:45:00

Χάθηκε ο Νο1 στόχος του ΠΑΟΚ για 1.5 εκατ. - Ο Έλληνας που θέλει όλη η Big 4 - Περιμένει πρόταση ο Μπάρκας!

GOALάρες by Εvaggelistis

Ποιος διεθνής άσος ενδιαφέρει όλους τους "μεγάλους"; Τι έχει αποφασίσει αυτός για τον Ιανουάριο και τι συμβαίνει με τον Έλληνα γκολκίπερ που επίσης απασχολεί μεταγραφικά τις τελευταίες ημέρες; Και Bonus η ιστορία με τον δεξιό μπακ που είχαν ξεχωρίσει και ήθελαν να φέρουν στην Τούμπα, αλλά ακύρωσαν τη συμφωνία στο παρά πέντε...

BΑΛΕΝΤΙΝ ΡΟΖΙΕΡ: Την Πέμπτη ανακοινώθηκε ο 6μηνος δανεισμός του, με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι, από την Μπεσίκτας στην Νις (2η στο Σαμπιονά). Η γαλλική ομάδα πλήρωσε 200.000 ευρώ loan fee κι ανέλαβε εξ ολοκλήρου το συμβόλαιο του για το υπόλοιπο μισό της σεζόν που αντιστοιχεί στις 750.000 ευρώ (οι ετήσιες αποδοχές του στους "αετούς" της Κωνσταντινούπολης είναι 1.500.000). Ο ΠΑΟΚ τον ήθελε, κάποια στιγμή ήταν η Νο 1 επιλογή του για την θέση του δεξιού μπακ αλλά δεν ήθελε να καλύψει αυτός όλο το 750αρι και κυρίως στην επιμονή της Μπεσίκτας για υποχρεωτική οψιόν αγοράς του το καλοκαίρι, δεν αναλάμβανε να πληρώνει 1,5 εκατ. στον Ροζιέρ, όπως έθετε ως προ-απαιτούμενο για οποιαδήποτε συζήτηση με τον "δικέφαλο" για μετά το πέρας του δανεισμού ο μεγαλο-ατζέντης του Ζάχαβι. Κάπως έτσι το deal χάλασε και η μεταγραφική υπόθεση Ροζιέρ "ναυάγησε" στις 9 Ιανουαρίου για τον ΠΑΟΚ!

ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ: Το έχουμε γράψει τόσες φορές αλλά κάποιοι... συνεχίζουν τα σενάρια. Ο Κατερινιώτης αριστερός μπακ δεν το κουνάει τώρα από την Νόριτς. Ούτε ο ίδιος το θέλει, ούτε τα "καναρίνια" το συζητάνε. Για το καλοκαίρι πάντως είναι ανοικτός σε όλα τα ενδεχόμενα και σε όλους. Και για την επιστροφή του στην Ελλάδα. Κυριολεκτικά όμως... Άλλωστε δεν είναι μόνο ο Παναγιώτης Κονέ και η ΑΕΚ που έχουν ασχοληθεί με τον Γιαννούλη. Από τον περασμένο Αύγουστο όλο το ελληνικό Big 4... παρέλασε τηλεφωνικά για χάρη του. Δηλαδή εκτός από τους κιτρινόμαυρους και ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός μέχρι και ο ΠΑΟΚ, μέσω της Γκοντσάρεβα!!

ΜΠΑΡΚΑΣ: Επειδή λέγονται πολλά για το μέλλον του και το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ελλάδα, υπάρχουν κάποια δεδομένα. Αν τώρα τον ήθελε μια ομάδα θα μπορούσε να πληρώσει στην Ουτρέχτη το υπάρχον buy out και να τον πάρει. Η Ουτρέχτη έχει βάλει στο συμβόλαιο του οψιόν μονοετούς επέκτασης (που είναι δική της) και μπορεί να την ενεργοποιήσει μέχρι 25 Μαΐου. Τόσο ο παίκτης και το οικογενειακό του περιβάλλον όσο και ο ατζέντης του, επιμένουν πως δεν υπάρχει στον ορίζοντα σοβαρό ενδεχόμενο ποδοσφαιρικού επαναπατρισμού του για κάποια ομάδα του πάλαι ποτέ ΠΟΚ. Ενδεχομένως γιατί γνωρίζουν ή περιμένουν το καλοκαίρι κίνηση απο μεγάλη ολλανδική ομάδα. Άλλωστε στην φετινή Eredivisie τα πάει σούπερ -βγήκε ποδοσφαιριστής του μήνα, για τον Δεκέμβριο ενώ στο πρωτάθλημα έχει αναδειχτεί ήδη 6 φορές man of the mats - και γενικότερα περνάει καλά στην Ολλανδία, που είναι η πατρίδα της μητέρας του ενώ περιμένει και το δεύτερο παιδί του. Από την ποδοσφαιρική Ελλάδα αν κάτι λείπει στον Βασίλη Μπάρκα είναι η... Εθνική ομάδα!

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ντου" Ολυμπιακού για τον Νο1 στόχο του ΠΑΟΚ - Κίνηση ΑΕΚ για Έλληνα άσο - Το... παλεύει ο Μανωλάς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags