Άμεσο αποτέλεσμα από τις συναντήσεις των μετόχων ζήτησε το “Θεμέλιο 21” με ανακοίνωση που εξέδωσε την οποία υπογράφη ο πρόεδρος της Επιτροπής Στρατηγικού Σχεδιασμού, Γιάννης Βούρος!
Το “Θεμέλιο 21” τονίζει ότι έχει έτοιμο σχέδιο παρέμβασης το οποίο θα οδηγήσει την ΑΕΚ στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της υπογραμμίζοντας ότι περιμένει το αποτέλεσμα από τις συναντήσεις των μετόχων, οι οποίοι αφαιρούν πολύτιμο χρόνο από αυτόν που διαθέτει η ομάδα!
"Η Διοίκηση της προσωρινής Επιτροπής Στρατηγικού Σχεδιασμού, που προέκυψε από την ενότητα της σύσκεψης την Κυριακή 29/1/2012 ανακοινώνει:
1. Παρακολουθεί τις εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα της ΑΕΚ ώρα προς ώρα.
2. Έχει ήδη έτοιμο σχέδιο παρέμβασης με στόχο άμεσες πράξεις, το αποτέλεσμα των οποίων θα οδηγήσει την ΑΕΚ, εντός του μηνός, στις κατάλληλες ρεαλιστικές προϋποθέσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντικειμενικά υπάρχουν.
3. Περιμένει το τελικό αποτέλεσμα από τις συναντήσεις των μετόχων, οι οποίες ήδη αφαίρεσαν πολύτιμο χρόνο από τον ελάχιστο που διαθέτει η ΑΕΚ για να δώσει χειροπιαστές λύσεις στα υπάρχοντα και ιδιαίτερα δύσκολα προβλήματά της.
Γιάννης Βούρος
Πρόεδρος προσωρινής Επιτροπής Στρατηγικού Σχεδιασμού ΘΕΜΕΛΙΟ 21", αναφέρει η ανακοίνωση του "Θεμέλιο 21".
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο