Facebook Pixel Προσφέρεται για... μαγκιές
| 2012-02-09 20:05:00

Προσφέρεται για... μαγκιές

Προσφέρεται για... μαγκιές

Το «σημείο G» σε συνεργασία σας προτείνει παιχνίδια για Στοίχημα!

Πολύ λίγα τα παιχνίδια στο σημερινό κουπόνι και συνεπώς πολύ μικρά τα περιθώρια επιλογών, όμως υπάρχουν σκέψεις για ορισμένα ακριβά σημεία.

Στην Ιταλία δεν αποκλείεται η Τσεζένα πετάξει καμιά μπόμπα στο «Ολίμπικο». Η Λάτσιο έχει τρομακτικές απουσίες σε όλες τις γραμμές, ενώ έχει μείνει και μόνο με ένα επιθετικό διαθέσιμο τον Κλόζε. Στους φιλοξενούμενους δεν ξέρουμε τι όνειρο είδε ο Αριγκόνι για να ξεκινά από την αρχή τον «σκουριασμένο» Ιακουίντα, που έχει να παίξει μπάλα κοντά ένα χρόνο. Ο Μούτου όμως απέναντι σε αυτή την άμυνα της Λάτσιο φτάνει και περισσεύει.

Στο ματς για το Κύπελλο προσέξτε ότι υπάρχει επαναληπτικός. Θα γίνει κάτι, αν η Νάπολι φύγει με ισοπαλία από τη Σιένα; Απολύτως τίποτα. Είναι και αυτή η αλλαγή απόδοσης στον ΟΠΑΠ, που μας αναγκάζει να σβήσουμε από τα… κιτάπια μας το «διπλό». Και μην ψαρώνετε, επειδή ο Σανίνο στη Σιένα θα ξεκουράσει τους δύο βασικούς επιθετικούς (Ντέστρο και Καλαϊό) και ο Ματζάρι θα ξεκινήσει πιθανότατα την ίδια 11άδα που παρέταξε και κόντρα στη Μίλαν στο «Σαν Σίρο».

Στο Κόπα Λιμπερταδόρες με τους άσους του 1.10 και του 1.20 δεν ασχολούμαστε. Κρατάμε τα over στους αγώνες Ιντερνασιονάλ – Χουάν Αουρίτς και Ουνιβερσιτάντ Κατόλικα – Μπολιβάρ και το «διπλό» της Ολίμπια Ασουνσιόν.

Μονό
Σιένα – Νάπολι Χ
Μονό
Εμελεκ – Ολίμπια Ασουνσιόν2
Τα over
Ιντερνασιονάλ – Χουάν Αουρίτς
Ουνιβερσιτάντ Κατόλικα – Μπολιβάρ

Για όλα τα τελευταία νέα των αγώνων αλλά και για περισσότερες προτάσεις για το Στοίχημα ενημερωθείτε από το kingbet.eu και από τις ζωντανές εκπομπές του Betradio.com

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags