Facebook Pixel Απίστευτο σοκ! Έξι παίκτες τραυματίες από οπαδική επίθεση στο πούλμαν
| 2024-02-22 23:32:00

Σοκ! Έξι τραυματίες από οπαδική επίθεση στο πούλμαν ομάδας - Ανάμεσά τους πρώην παίκτης του Άρη

Sportdog Team
Σοκ! Έξι τραυματίες από οπαδική επίθεση στο πούλμαν ομάδας - Ανάμεσά τους πρώην παίκτης του Άρη

Σοκαριστική είδηση από το εξωτερικό μιας και όπως έγινε γνωστό έξι παίκτες ομάδας τραυματίστηκαν μετά από αναμέτρηση, έπειτα από επίθεση χούλιγκαν της αντιπάλου τους.

Βραζιλία: Σοκ στην χώρα της Λατινικής Αμερικής μιας και μετά από ανακοίνωση της Φορταλέζα έγινε γνωστό ότι  το λεωφορείο «έγινε στόχος από εκρηκτικούς μηχανισμούς και πέτρες που πέταξαν οπαδοί της Σπορτ (Κλουμπ Ρεσίφε) στην έξοδο του σταδίου Περναμπούκο, μετά από αγώνα για το Nordeste Cup», ο οποίος έληξε το βράδυ της Τετάρτης ισόπαλος 1-1 στην πόλη Ρεσίφε. 

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ομάδα έξι παίκτες τραυματίστηκαν, ανάμεσά τους και ο πρώην παίκτης του Άρη, Σάσα, ενώ η επίθεση καταδικάστηκε από μέρος των συλλόγων της χώρας, που έδειξαν την υποστήριξή τους στη Φορταλέζα  οποία ηττήθηκε στις 28 Οκτωβρίου 2023 από τη Λίγκα ντε Κίτο στον τελικό του Copa Sudamericana, της διοργάνωσης της Νότιας Αμερικής.

«Η Σπορτ Κλουμπ Ρεσίφε καταδικάζει έντονα τις πράξεις βίας που στόχευαν το λεωφορείο της αποστολής της Φορταλέζα» αναφέρει σε ανάρτησή του στο X ο σύλλογος από την περιοχή του Περναμπούκο στη Βραζιλία ο οποίος αγωνίζεται αυτή τη στιγμή στη Β΄ κατηγορία.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags