Facebook Pixel Χαμός με wonderkid! "Mάχη" Μπαρτσελόνα, Γιουνάιτεντ, Ρεάλ, Παρί
| 2024-03-05 16:08:00

Χαμός με wonderkid! "Mάχη" Μπαρτσελόνα, Γιουνάιτεντ, Ρεάλ, Παρί για να τον αποκτήσουν

Sportdog Team
Χαμός με wonderkid! "Mάχη" Μπαρτσελόνα, Γιουνάιτεντ, Ρεάλ, Παρί για να τον αποκτήσουν

"Πόλεμος" μεταξύ των ευρωπαϊκών γιγάντων για τα μάτια 17χρονου ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει καταφέρει να τρελάνει τους πάντες με τις εμφανίσεις του τον τελευταίο καιρό.

Ρούνι Μπανταρτζί: Οι μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης «διαγκωνίζονται» για το νέο μεγάλο ταλέντο του σουηδικού ποδοσφαίρου, Ρούνι Μπανταρτζί, όπως σχετικά αποκαλύπτει η ισπανική αθλητική εφημερίδα «Mundo Deportivo».

Ο 17χρονος δεξιός ακραίος επιθετικός ήταν το νέο «προϊόν» των ακαδημιών της Μάλμε, από την οποία μετακινήθηκε στην Κοπεγχάγη σε ηλικία μόλις 15 ετών, και ήδη οι ειδικοί του αθλήματος κάνουν λόγο για έναν παίκτη με σπουδαίο ταλέντο και τεράστιες προοπτικές εξέλιξης. 

Ο νεαρός άσος, που έχει καταγωγή από το Κουβέιτ, έχει ρήτρα εξαγοράς στο συμβόλαιο του, που λήγει το Δεκέμβριο του 2025, μόλις στα 12 εκατ. ευρώ, δεν έχει υπογράψει την επέκταση της συνεργασίας του με την πρωταθλήτρια Σουηδίας και ήδη Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λεβερκούζεν, Γιουβέντους, Παρί Σεν Ζερμέν και Ρεάλ Μαδρίτης ερίζουν για τα δικαιώματα του. Ο Μπανταρτζί φέτος έχει φέτος 10 γκολ σε 24 συμμετοχές, σε όλες τις διοργανώσεις, με τη φανέλα της Κοπεγχάγης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Εύκολος αντίπαλος ο Ολυμπιακός, στο σκοτάδι ο Μεντιλίμπαρ - Έκλεισε ο κύκλος Τερίμ, εφιάλτης Γιοβάνοβιτς"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags