Facebook Pixel Sportdog.gr | Πασίγνωστος πορνοστάρ κατονόμασε δύο ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να τον αντιγράψουν (BINTEO)
| 2024-03-07 07:09:00

Πασίγνωστος πορνοστάρ κατονόμασε δύο ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να τον αντιγράψουν (BINTEO)

Sportdog Team
Πασίγνωστος πορνοστάρ κατονόμασε δύο ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να τον αντιγράψουν (BINTEO)

Ο Ρόκο Σιφρέντι ομολογεί ότι «με έσωσε ο αθλητισμός» και κατονομάζει δύο ποδοσφαιρικούς μύθους που θα μπορούσαν να κάνουν πορνό.

Ο θρυλικός 59χρονος Ιταλός πορνό ηθοποιός, ο οποίος παραδέχτηκε ότι «έχω τον διάβολο ανάμεσα στα πόδια μου», μίλησε για την ιδιαίτερη σχέση του με το ποδόσφαιρο.

Ο Ρόκο Σιφρέντι, σκηνοθέτης ταινιών για ενήλικες και ένας από τους πιο διάσημους ηθοποιούς πορνό στην ιστορία, ομολόγησε σε συνέντευξή του στην «La Gazzetta dello Sport» ότι ο αθλητισμός του έσωσε τη ζωή.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LTX token (@tanox_ltx)

"Η αθλητική δραστηριότητα είναι το καλύτερο φυσικό αντικαταθλιπτικό. Και αν θέλεις απόδοση υψηλού επιπέδου, πρέπει να το κάνεις", εξήγησε.

Ο Ρόκο είχε το NETFLIX να κάνει σειρά τη ζωή του με τίτλο «Supersex». Ο Ιταλός σταρ ταινιών ενηλίκων έχει εμφανιστεί σε περισσότερα από 1.300 βίντεο πορνό.

Στη συνομιλία του με την Ελισαμπέτα Εσπόζιτο, ο θρυλικός ηθοποιός είπε ότι «στο πορνό βλέπει τον Φραντσέσκο Τότι και τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς». 

Το 2016, ο παθιασμένος Ιταλός ερμηνευτής ονόμασε τους ποδοσφαιριστές Τότι και Κασάνο ως "φυσικούς του κληρονόμους".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags