Facebook Pixel Οι Big 6 της Premier σε συνομιλίες με την European Super League
| 2024-03-12 14:30:00

"Βόμβα" στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο! Οι Big 6 της Premier σε συνομιλίες με την European Super League

Sportdog Team
"Βόμβα" στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο! Οι Big 6 της Premier σε συνομιλίες με την European Super League

Αποκάλυψη που μπορεί να αλλάξει τα πάντα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, αφού όπως έγινε γνωστό οι έξι τοπ ομάδες του αγγλικού πρωταθλήματος συζητάνε την είσοδό τους στην European Super League.

European Super League: Εξέλιξη... σεισμός για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο μιας και όπως έγινε γνωστό Άρσεναλ, Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τότεναμ, Τσέλσι και Λίβερπουλ άνοιξαν εκ νέου συζητήσεις με την Α22, σχετικά με την πιθανότητα συμμετοχής τους στην ESL.

Να θυμίσουμε εδώ ότι οι έξι αγγλικές ομάδες ήταν από τους ιδρυτές του εγχειρήματος το 2021, αλλά υποχώρησαν από τις θέσεις του μετά τις σφοδρές αντιδράσεις των οπαδών τους, ωστόσο η Α22 αναφέρει πως συνεχίζουν να συνδέονται με το έργο και να είναι θετικοί την επανέναρξη της εν λόγω διοργάνωσης.

Η Α22 θέλει να αλλάξει τα πάντα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, με τις Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης να είναι οι μοναδικές ομάδες που στηρίζουν ανοιχτά το πρότζεκτ, ενώ κατά της European Super League συνεχίζουν να είναι οι Αλεξάντερ Τσέφεριν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, πρόεδρος της ECA, και Χαβιέρ Τέμπας, πρόεδρος της LaLiga.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αστεία" δικαιολογία Μεντιλίμπαρ - Ολυμπιακοφάγος Τερίμ, έδιωξε ήδη Καρβαλιάλ - 2ος… Αλμέιδα για Λουτσέσκου

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags