Facebook Pixel Sportdog.gr | Στο Καμερούν έπιασαν 62 παίκτες για απάτη: 17χρονο κορυφαίο ταλέντο αποδεικνύεται 31 ετών!
| 2024-03-12 14:48:00

Στο Καμερούν έπιασαν 62 παίκτες για απάτη: 17χρονο κορυφαίο ταλέντο αποδεικνύεται 31 ετών!

Sportdog Team
Στο Καμερούν έπιασαν 62 παίκτες για απάτη: 17χρονο κορυφαίο ταλέντο αποδεικνύεται 31 ετών!

Η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου του Καμερούν (FécaFoot) επέβαλε πρόσφατα 62 παίκτες για απάτη ηλικίας ή/και διπλή υπηκοότητα.

 Το πιο εντυπωσιακό περιστατικό ήταν ένα 17χρονο κορυφαίο ταλέντο από το Καμερούν αποδεικνύεται ότι είναι στην πραγματικότητα είναι 31 ετών.

Τα πλέι οφ στη μάχη για τον τίτλο θα ξεκινήσουν σύντομα στο Καμερούν. Ωστόσο, το θέμα συζήτησης στην αφρικανική χώρα είναι η μεγάλης κλίμακας εξαπάτηση κατά της οποίας η ποδοσφαιρική ομοσπονδία λαμβάνει τώρα μέτρα.

Η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου του Καμερούν ανακάλυψε ότι τουλάχιστον 62 παίκτες από δεκαπέντε διαφορετικούς συλλόγους έχουν διαπράξει απάτη. Σε αυτή την περίπτωση πρόκειται για την ανάληψη διαφορετικής ηλικίας και της διπλής υπηκοότητας. Οι εμπλεκόμενοι έχουν πλέον αποκλειστεί για έξι αγώνες. Επιπλέον, θα πρέπει να εισαγάγουν εκ νέου τα πραγματικά προσωπικά τους δεδομένα.

Ο Βίλφριντ Νέιθαν Ντοάλα είναι ένας από τους 62 παίκτες που τώρα εκτίθενται. Σε ηλικία 17 ετών, θεωρήθηκε το κορυφαίο ταλέντο στο Καμερούν, ήταν ο νεότερος παίκτης στην εγχώρια διοργάνωση και εκπροσώπησε τη χώρα του στο τελευταίο Κύπελλο Αφρικής. Μετά από έρευνα του Fécafoot, φαίνεται τώρα ότι ο παίκτης είναι στην πραγματικότητα 31 ετών.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags