Facebook Pixel "Γκάζι" και στο φιλικό από ΑΕΚ - Νίκησε τον Απόλλωνα στην Κύπρο
| 2024-03-20 20:56:00

"Γκάζι" και στο φιλικό από ΑΕΚ - Νίκησε τον Απόλλωνα στην Κύπρο και αποθεώθηκε (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Γκάζι" και στο φιλικό από ΑΕΚ - Νίκησε τον Απόλλωνα στην Κύπρο και αποθεώθηκε (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί η Ένωση να ταξίδεψε στην Μεγαλόνησο με πολλές απουσίες, λόγω των διεθνών, όμως αυτό δεν άλλαξε την εικόνα της, νικώντας τον Απόλλωνα Λεμεσού με 1-0 με γκολ που πέτυχε ο Φαν Βέερτ στο 8' της φιλικής αναμέτρησης! Μάλιστα η ΑΕΚ είχε πολλές ευκαιρίες να σημειώσει κι άλλα τέρματα, δείχνοντας να μην την έχει επηρεάσει η διακοπή της Super League.

Απόλλων Λεμεσού - ΑΕΚ: Η ΑΕΚ επικράτησε 1-0 του Απόλλωνα Λεμεσού σε φιλικό ματς που έγινε στην Κύπρο.  Παρουσία περίπου 10.000 φιλάθλων στο «ΑΛΦΑ ΜΕΓΑ», έδρα του Απόλλωνα, οι δύο ιστορικοί σύλλογοι συνέδεσαν τον αγώνα αυτό με τα «γενέθλιά» τους, καθώς εφέτος η Ένωση γίνεται 100 ετών και η κυπριακή ομάδα συμπληρώνει τα 70.

Ήταν μία γιορτή του ποδοσφαίρου, με πολλούς φίλους της ΑΕΚ παρόντες στις κερκίδες να παρακολουθούν το τελετουργικό που περιλάμβανε και βραβεύσεις. Συγκεκριμένα, τιμήθηκαν από τον Απόλλωνα πριν από την έναρξη του αγώνα ο Ματίας Αλμέιδα και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ευάγγελος Ασλανίδης, ενώ στο γήπεδο βρίσκονταν και οι παλαίμαχοι του «Δικέφαλου» Γιώργος Σαββίδης, Σίμος Κρασσάς και Παύλος Παπαϊωάννου.

Το μοναδικό γκολ σημείωσε στο 9΄ ο Φαν Βέερτ από ασίστ του Λιούμπιτσιτς. 

Διαιτητής: Αθανασίου

Οι συνθέσεις: 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ (Πάμπλο Ματσίν): Λέουβενμπεργκ, Σάντος (72΄ Άδωνη), Νταρίκουα, Εκπολό, Σέλβικ (75΄ Πέρετζ), Γιούρσεβιτς, Κολ, Αρτεάν, Βαλμπουενά (72΄ Πεϊμπέρνς), Μπακένγκα (72΄ Κοστάκε), Κρμέντσικ

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ (64΄ Πήλιος), Μήτογλου, Μουκουντί, Χατζισαφί (88΄ Ραντόνια), Γιόνσον,  Λιούμπιτσιτς (46΄ Ζίνι), Φερνάντες (57΄ Ελίασον), Πιζάρο (64΄ Πόνσε), Αραούχο (64΄ Τσούμπερ), Φαν Βέερτ (64΄ Άμραμπατ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βρήκε τον... νέο Ροντινέι ο Ολυμπιακός - "Έρχεται στην Ευρώπη με leasing - Ανταγωνιστικός στην Βραζιλία"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags