Facebook Pixel Κβαρατσχέλια: "Δε νομίζω ότι μπορεί κανείς να κερδίσει μέσα στη Γεωργία"
| 2024-03-25 08:21:00

Ρίχνει λάδι στη... φωτιά ο Κβαρατσχέλια: "Δε νομίζω ότι μπορεί κανείς να κερδίσει μέσα στη Γεωργία"

Sportdog Team
Ρίχνει λάδι στη... φωτιά ο Κβαρατσχέλια: "Δε νομίζω ότι μπορεί κανείς να κερδίσει μέσα στη Γεωργία"

Δηλώσεις που σίγουρα θα σηκώσουν κουβέντα από τον άσο της Γεωργίας ενόψει του αγώνα με την Εθνική ομάδα για τα play off του Nations League για την πρόκριση στα τελικά του Euro 2024.

Κβίτσα Κβαρατσχέλια: Δηλώσεις στα social media της Ομοσπονδίας της Γεωργίας, ενόψει του αγώνα της Τρίτης (26/3) κόντρα στην Εθνική μας έκανε ο σούπερ σταρ της ομάδας, όπου τόνισε πως δύσκολα υπάρχει ομάδα που μπορεί να τους κερδίσει στην έδρα τους.

«Αντιμετωπίζουμε αυτό το παιχνίδι με θετικά συναισθήματα, γιατί μια τέτοια συνάντηση χεριάζεται υπευθυνότητα και θετική αντιμετώπιση. Προετοιμαζόμαστε για τη στιγμή που θα βγούμε στο γήπεδο και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Νομίζω ότι είμαι σε καλή κατάσταση και ελπίζω να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει. Ποιος θα σκοράρει δεν έχει σημασία. Όποιος και αν πετύχει γκολ, το πιο σημαντικό είναι να κερδίσουμε.

Η πιο δυνατή ομάδα θα κερδίσει και ελπίζω να είναι η ομάδα μας. Σεβόμαστε τον αντίπαλο, γνωρίζουμε τη δύναμή τους, αλλά δεν νομίζω ότι κάποιος μπορεί να κερδίσει μέσα στη Γεωργία μπροστά σε τόσους πολλούς φιλάθλους. Απολαύστε το παιχνίδι», είπε ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πιέζουν τον Αλαφούζο να αλλάξει γνώμη για Ιωαννίδη - Ρεκόρ πώλησης με Γιόκερες - Εκατομμύρια και σε Λεβαδειακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags